Πρώτη ματιά στην sequel σειρά του "Η Σιωπή των Αμνών" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυρίσατε και εσείς λίγο άρωμα "True Detective";
09 Δεκεμβρίου 2020 09:24
Πρώτη ματιά στην sequel σειρά του "Η Σιωπή των Αμνών" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σιωπή τέλος! Το CBS έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη ματιά στην sequel σειρά του "Η Σιωπή των Αμνών" της θρυλικής ταινίας τρόμου του 1991, σε σκηνοθεσία Jonathan Demme, η οποία απέσπασε συνολικά πέντε χρυσά αγαλματίδια, μαζί με το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. 

Ο λόγος για το 'Clarice", τη νέα σειρά παραγωγής των Alex Kurtzman και Jenny Lumet, όπου η Rebecca Breeds του "Pretty Little Liars" αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Clarice Starling, που παλιότερα υποδύθηκαν οι Jodie Foster και Julianne Moore. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα ένα χρόνο μετά από όλα όσα συνέβησαν στο "Silence of the Lambs", όπου η νεαρή πράκτορας του FBI με την βοήθεια του περιβόητου κατά συρροή δολοφόνου, Hannibal Lecter -ο οποίος πλέον κρύβεται μετά την απόδρασή του- προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη ενός άλλου serial killer, του Buffalo Bill.

Στη σειρά spinoff του "Silence of the Lambs" πρωταγωνιστούν επίσης οι: Kal Penn (Designated Survivor), Nick Sandow και Michael Cudlitz (The Walking Dead). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα και έχει έντονα vibes από το "True Detective". 

Το "Clarice" έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο CBS στις 11 Φεβρουαρίου 2021.