Δε θα περιμένετε πολύ καιρό για το "Part 2" σπέσιαλ επεισόδιο του Euphoria

Αυτή είναι και η αφίσα του επεισοδίου που θα εστιάσει στην Jules
08 Δεκεμβρίου 2020 09:03
Δε θα περιμένετε πολύ καιρό για το "Part 2" σπέσιαλ επεισόδιο του Euphoria

Επιτέλους μάθαμε πότε θα έρθει το 2ο σπέσιαλ επεισόδιο του Euphoria, το οποίο πρόκειται να συνδέσει τα γεγονότα της 1ης με της επερχόμενης 2ης σεζόν. Παρόλο που το νέο κεφάλαιο έχει σταματήσει τα γυρίσματα λόγω του κορωνοϊού, το HBO και ο δημιουργός, Sam Levinson, έχουν βρει το σωστό τρόπο για να καθηλώσουν το κοινό, με αυτά τα σπέσιαλ «σφηνάκια».

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η πρώτη αφίσα από το “Part 2”, το οποίο όπως γνωστοποιήθηκε θα εστιάζει στην Jules της Hunter Schafer. Το HBO ανακοίνωσε ότι θα κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη του Ιανουαρίου.

Το δεύτερο σπέσιαλ επεισόδιο, το οποίο σκηνοθετήθηκε από τον Levinson θα ακολουθήσει την Jules κατά τη διάρκεια των διακοπών της τα Χριστούγεννα, με την Schafer να δουλεύει πάνω στο σενάριο, καθώς και ως εκτελεστικός παραγωγός του επεισοδίου.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Για την ιστορία, στο Part 1 είδαμε την Rue (Zendaya) με τον Ali (Colman Domingo) να περνούν μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων και μεταξύ άλλων μίλησαν για την σχέση μεταξύ της Rue και της Jules.

Το “Part 2: Jules” του Euphoria θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2021 αποκλειστικά μέσα από το HBO και το HBO Max. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σόου παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.