Φήμη: Στα σκαριά νέα animated Star Wars σειρά στην εποχή του High Republic

Λέγεται ότι είναι ένα από τα πολλά μελλοντικά projects του Disney+
06 Δεκεμβρίου 2020 18:32
Φήμη: Στα σκαριά νέα animated Star Wars σειρά στην εποχή του High Republic

Αναμφίβολα η εποχή του "High Republic" που θα ανοίξει εντός του 2021 σε μια πλειάδα από comics και βιβλία αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα πτυχή του Star Wars από τότε που το Legends έπαψε να είναι canon. Σε εκείνη την εποχή θα δούμε τους Jedi στο ζενίθ τους, θα γνωρίσουμε πολλούς νέους χαρακτήρες, ενώ θα δούμε και μερικούς ήδη γνωστούς όπως έναν νεαρό Master Yoda.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μια φήμη πως η Lucasfilm θα επεκτείνει το εύρος των μέσων που θα ξετυλιχθεί το κουβάρι αυτού του timeline, πέραν των comics και novels. Το Cinelinx μεταδίδει ότι η Lucasfilm αναπτύσσει αυτή τη στιγμή τρεις animated Star Wars σειρές, πέραν του "The Bad Batch" και ένα εξ αυτών ακούγεται ότι θα λαμβάνει χώρα στο timeline του "The High Republic". 

Ωστόσο, τονίζεται από το εν λόγω μέσο ότι η ανάπτυξη του βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια και δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία. Εφόσον η φήμη αυτή αποδειχθεί αληθής, τότε αυτό σημαίνει ότι η Lucasfilm άλλαξε τα σχέδιά της, καθώς η αρχική ανακοίνωση έλεγε πως το High Republic θα δε θα επεκταθεί σε ταινίες ή σειρές. 

Μέχρι να αποδειχθεί αληθής η παραπάνω φήμη, λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.