Η Σαμπρίνα του Netflix είναι έτοιμη για το επικό φινάλε με νέο trailer

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τη 4η σεζόν του "Chilling Adventures of Sabrina"
04 Δεκεμβρίου 2020 08:41
Η Σαμπρίνα του Netflix είναι έτοιμη για το επικό φινάλε με νέο trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την 4η σεζόν του The Chilling Adventures of Sabrina, δίνοντας μια χορταστική ματιά στο επικό φινάλε που επιφυλάσσει η σειρά. Το Part 4 θα αποτελέσει τελικά την τελευταία σεζόν, καθώς απροσδόκητα η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε την διακοπή της, επομένως ίσως τα τελευταία επεισόδια να αφήσουν ανοιχτή τη πόρτα για μια πιθανή συνέχεια.

Στη τελευταία σεζόν, η Σαμπρίνα της Kiernan Shipka θα βάλει τα δυνατά της για να αντιμετωπίσει το Τέλος του Κόσμου και το "The Void" που απειλεί τις τύχες του Greendale. Ετσι, θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια της...άλλης Σαμπρίνας από τον Κάτω Κόσμο. Οι συνέπειες όταν τα δύο σύμπαντα συναντηθούν, φαίνονται στο trailer παρακάτω (με ελληνικούς υπότιτλους).

Δυστυχώς, ο δημιουργός και showrunner, Roberto Aguirre-Sacasa θα εγκαταλείψει όλες τις συναρπαστικές για τους fans ιδέες που είχε για το Part 5, καθώς σχεδίαζε να γίνει crossover με το Riverdale του CW. 

Εκτός της Shipka πρωταγωνιστούν επίσης οι: Miranda Otto, Ross Lynch, Lucy Davis, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Lachlan Watson, Gavin Leatherwood, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, και Richard Coyle.

Οι "Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα" επιστρέφουν με το Μέρος 4 στις 31 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.