Το The Expanse θα πει "αντίο" με την 6η και τελευταία σεζόν

Ανανεώθηκε από το Amazon Prime πριν την έλευση της 5ης σεζόν
25 Νοεμβρίου 2020 10:38
Το The Expanse θα πει "αντίο" με την 6η και τελευταία σεζόν

Ήρθε η ώρα για το The Expanse να βάλει τελεία στην ιστορία του και να αποχαιρετήσει -ελπίζουμε όπως του αξίζει- τη μικρή οθόνη. Το Amazon Prime Video ανακοίνωσε πως η sci-fi σειρά του ανανεώθηκε για μια 6η και τελευταία σεζόν από την οποία θα λείπει ένας εκ των βασικών μελών του cast, ο Cas Anvar, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης. 

Από την 6η σεζόν δε θα λείπει και ο επί χρόνια showrunner, Naren Shankar καθώς και όλο το υπόλοιπο γνωστό cast όπως οι: Steven Strait, Dominique Tripper, Wes Chatam και Shohreh Aghdashloo. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της 5ης σεζόν, η οποία θα προβληθεί σε πάνω από 240 χώρες παγκοσμίως μέσω της υπηρεσίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, τα γυρίσματα της 6ης σεζόν θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιανουαρίου, εφόσον όλα πάνε καλά μιας και λόγω της πανδημίας κάτι μπορεί να στραβώσει την τελευταία στιγμή. 

Για την ιστορία, το The Expanse είχε διακοπεί από το Syfy το 2018 και έπειτα από μια δυναμική online καμπάνια των fans, το Amazon πήρε την απόφαση να το σώσει. 

Το The Expanse θα επιστρέψει στις 16 Δεκεμβρίου για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.