Η σειρά The Wilds μοιάζει σαν το Lost μόνο που ξεβράστηκαν millenials σε νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε το trailer της νέας του παραγωγής
19 Νοεμβρίου 2020 20:38
Η σειρά The Wilds μοιάζει σαν το Lost μόνο που ξεβράστηκαν millenials σε νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

To Amazon Prime έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του The Wilds, της νέας του σειράς που μοιάζει αρκετά με το Lost, έχει στοιχεία από το "Castaway" επίσης, μόνο που στην εξίσωση αντί να ναυαγούν διαφόρων ειδών άτομα, ξεβράζεται μια ομάδα έφηβων κοριτσιών. Κοινώς εάν το Lost γινόταν remake με millenials. 

Έχοντας επιζήσει του αεροπορικού ατυχήματος, βρίσκονται πλέον στο έρημο νησί και η μόνη τους επιλογή είναι να επιβιώσουν μεταξύ τους. Συγκρούσεις, εφηβικό δράμα, κλίκες και προδοσίες βρίσκονται στο μενού, μόνο που...τα κορίτσια αυτά δεν κατέληξαν εκεί κατά λάθος και εξαιτίας του ατυχήματος. 

Στο cast συναντάμε τους εξής: Sophia Ali (Grey’s Anatomy), Shannon Berry (Australia’s Offspring), Reign Edwards (MacGyver), Helena Howard (Quibi’s Don’t Look Deeper), Erana James (New Zealand’s Golden Boy), Jenna Clause, Mia Healey Sarah Pidgeon, Rachel Griffiths (Brothers and Sisters), David Sullivan (Sharp Objects),Troy Winbush (Scandal). 

To The Wilds θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 11 Δεκεμβρίου, με όλα τα 10 επεισόδιά του να είναι διαθέσιμα εξαρχής, στη "συχνότητα" του Amazon Prime Video