Μην ανησυχείτε, η παραγωγή του Rick and Morty είναι τόσο μπροστά που τώρα ετοιμάζουν την 7η σεζόν

Τί κι αν περιμένουμε ακόμη την 5η;
16 Νοεμβρίου 2020 20:00
Μην ανησυχείτε, η παραγωγή του Rick and Morty είναι τόσο μπροστά που τώρα ετοιμάζουν την 7η σεζόν

Μπορεί η 4η σεζόν του Rick and Morty να έχει ολοκληρωθεί και το 5ο κεφάλαιο να βρίσκεται σε καλό δρόμο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Dan Harmon και η ομάδα του δεν δουλεύουν για τις επόμενες περιπέτειες του διδύμου που έχει γράψει τη δική του ιστορία από το 2013. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πότε περίπου θα καταφθάσει η πολυπόθητη 5η σεζόν, αλλά όπως μάθαμε από τον ίδιο τον δημιουργό, ήδη δουλεύουν πάνω στην 7η σεζόν που θα έρθει μελλοντικά.

Μπορεί να περιμένατε περίπου 2 χρόνια για την 4η σεζόν, αλλά το Adult Swim έχει επισημοποιήσει ότι θα δούμε ακόμη 60 επεισόδια της σειράς, οπότε είναι αρκετά λογικό το στούντιο να δουλεύει ήδη πάνω στο 7ο κεφάλαιο. Όλα αυτά ήρθανε κατά τη διάρκεια του Adult Swim Festival 2020, όπου ο Harmon είπε ότι η παραγωγή ήδη βρίσκεται τρεις σεζόν πιο μπροστά.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω στην 7η σεζόν, έχω χάσει το μέτρημα πλέον. Δεν ξέρω αν σας σποιλάρω την 5η ή την 6η σεζόν.

O Harmon επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έρχονται πολύ πιπεράτες εξελίξεις για την Beth:

Η Space Beth δεν ήταν μια χαρακτήρας που ήρθε, έφυγε και δε θα τη ξαναδούμε

Μέσα από ένα άλλο πάνελ, ο Harmon είχε δηλώσει ότι η πανδημία έχει βοηθήσει το στούντιο να εστιάσει περισσότερο στο σόου, οπότε οι παραπάνω δηλώσεις για την 7η σεζόν δεν προκαλούν έκπληξη.