To Netflix κόβει το The Order και ο δημιουργός του αποκαλύπτει τι θα γινόταν στη 3η σεζόν

Η σειρά φαντασίας που έχει βρεθεί και στο Top 10 του ελληνικού Netflix
16 Νοεμβρίου 2020 11:39
To Netflix κόβει το The Order και ο δημιουργός του αποκαλύπτει τι θα γινόταν στη 3η σεζόν

Μέσα στον χαμό των ανανεώσεων και των ακυρώσεων, το Netflix έβγαλε το ψαλίδι για ακόμη μια σειρά φαντασίας. Ο λόγος για το καναδικής παραγωγής The Order που τον περασμένο Ιούνιο πραγματοποίησε την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του και έγινε γνωστό πως δεν ανανεώθηκε και έτσι δε θα επιστρέψει για την 3η σεζόν του, προς απογοήτευση όλων όσων ακολουθούσαν τη σειρά. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως έχει βρεθεί και στο Top 10 του ελληνικού Netflix για αρκετές εβδομάδες.  

Η σειρά έχει να κάνει με έναν πρωτοετή φοιτητή που εισέρχεται σε μια μυστικιστική οργάνωση, το "Τάγμα", με το οποίο αποκαλύπτει πως ο κόσμος της μαγείας και των τεράτων είναι πέρα για πέρα αληθινός. Όσο ο Jack όμως εμβαθύνει στον κόσμο αυτόν ανακαλύπτει σκοτεινά οικογενειακά μυστικά και έναν αέναο πόλεμο μεταξύ μάγων και λυκανθρώπων. 

Την επιβεβαίωση της διακοπής του The Order έκανε ο δημιουργός και showrunner, Dennis Heaton, μέσα από το Twitter του, ευχαριστώντας τους fans που το στήριξαν:

Επειδή όμως η σειρά έλαβε οριστικά τέλος, πήρε την απόφαση να κάνει tease το που θα πήγαινε την ιστορία, αποκαλύπτοντας έτσι τα πλάνα του για την υποτιθέμενη 3η σεζόν:

Πρόσφατα το Netflix διέκοψε το Mindhunter του David Fincher, το GLOW, το Away με τη Hilary Swank, και το The Dark Crystal: Age of Resistance, μεταξύ άλλων, ενώ έδωσε το πράσινο φως στα Emily in Paris και το Space Force με τον Steve Carell.