Όλα καλά, η 6η σεζόν του Peaky Blinders "ερχεται σύντομα" λέει ο Arthur Shelby

Ο αδερφός του Thommy Shelby καθησυχάζει τους fans για την πολυαναμενόμενη σεζόν
15 Νοεμβρίου 2020 19:33
Όλα καλά, η 6η σεζόν του Peaky Blinders "ερχεται σύντομα" λέει ο Arthur Shelby

Το 2020 θέλησε να γλυκάνει ο Paul Anderson για τους fans του Peaky Blinders και συγκεκριμένα όσον αφορά την άκρως αναμενόμενη επιστροφή της γκανγκστερικής σειράς. Παρά το ότι τα γυρίσματα της 6ης σεζόν καθυστέρησαν λόγω κορωνοϊού, διεξάγονται εδώ και μερικούς μήνες. Ένας εκ των σκηνοθετών του σόου, Anthony Byrne είχε μιλήσει για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα σεζόν λέγοντας ότι αυτό θα γίνει στα τέλη του 2021 με αρχές του 2022. 

Ωστόσο, ο "Arthur Shelby" θέλει να καθησυχάσει τους απανταχού "Blinders" του κόσμου και να κάνει ένα teaser...ξεδίψασμα. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε ένα εικαστικό με τον Arthur γράφοντας στη λεζάντα:

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας, υπόσχομαι ότι θα το αξίζει. Η Season 6 έρχεται πολύ σύντομα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Anderson (@boyceyboycey)

Με παρόμοιο τρόπο τον περασμένο Ιούνιο είχε υπαινιχθεί πως θα υπάρξουν αρκετοί χολιγουντιανοί guests στην 6η σεζόν. Μέσα από μια ανάρτησή του στο Insta, η οποία περιείχε φωτογραφίες από τα γυρίσματα, μεταξύ άλλων έκανε tag τον θρύλο του ποδοσφαίρου, David Beckham, την Bella Thorne και τον σκηνοθέτη Guy Ritchie, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα τους δούμε σε κάποιες cameo ή guest εμφανίσεις. 

Μάλιστα, ο Beckham έχει δηλώσει τεράστιος fan του σόου του Steven Knight και μάλιστα έδωσε το παρών στα γυρίσματα της προηγούμενης σεζόν. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Anderson (@boyceyboycey)

Έχουν ακουστεί και μερικές τρελές φήμες όπως ότι ο Rowan Atkinson, τον οποίο όλοι γνωρίζετε από τη περσόνα του Mr. Bean, θα υποδυθεί τον Αδόλφο Χίτλερ στη νέα σεζόν, κάτι το οποίο φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί, οπότε λάβετέ το με κάθε επιφύλαξη. 

Ας ελπίσουμε πως η αναμονή για την 6η σεζόν του Peaky Blinders να μην είναι τόσο μεγάλη. Μας άφησε άλλωστε στα κρύα του λουτρού με το πως έριξε μαύρο η 5η σεζόν με τον Thomas Shelby του Cillian Murphy σε απελπιστική κατάσταση.