O Chandler από τα Φιλαράκια αποκάλυψε πότε θα γυριστεί τελικά το reunion επεισόδιο

Το Reunion των Friends θα γυριστεί σχεδόν ένα χρόνο μετά από το αρχικό πλάνο
13 Νοεμβρίου 2020 08:47
O Chandler από τα Φιλαράκια αποκάλυψε πότε θα γυριστεί τελικά το reunion επεισόδιο

Το HBO Max τους ήθελε για να ενισχύσουν το λανσάρισμά του καθώς και το γεγονός πως θα αποτελούσε τη νέα τους "streaming στέγη", μιας και πήρε πίσω τα δικαιώματα από το Netflix. Φυσικά, αναφερόμαστε στα ανεπανάληπτα "Φιλαράκια" τα οποία θα γυρνούσαν ένα ειδικό reunion επεισόδιο για τη 15η επέτειο από το φινάλε του σόου, έτσι για να θυμηθούν τα παλιά, που τελικά έλαβε αλλεπάλληλες καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Ένα από τα Φιλαράκια και συγκεκριμένα ο Chandler, δηλαδή ο Matthew Perry αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, το πότε θα γυριστεί εκ νέου το "Reunion Special":

 Αν ο Μάρτιος του 2021 σας φαίνεται μακρινός είναι γιατί τελικά -εάν όντως όλα πάνε καλά- θα γυριστεί ένα χρόνο μετά τον αρχικό προγραμματισμό του και ακόμη παραμένει άγνωστο το πότε θα προβληθεί κιόλας. 

Τα νέα δυστυχώς για τους απανταχού fans των Friends δεν είναι καλά όμως λόγω του κορωνοϊού όλα έχουν πάει πίσω. Στο ειδικό "Friends Reunion" θα δούμε ξανά τόσο τον Chandler του Perry όσο και τους Courtney Cox (Monica), Jennifer Aniston (Rachel), Lisa Kudrow (Phoebe), David Schwimmer (Ross) και Matt Le Blanc (Joey). 

Βέβαια, προσέξατε την τελευταία πρόταση στο tweet του Perry; "Φαίνεται πως έρχεται μια πολυάσχολη χρονιά" μήπως η παρέα των Friends ετοιμάζεται για κάτι παραπάνω από ένα επεισόδιο που περισσότερο θυμίζει συνέντευξη; Μένει να δούμε εάν τελικά θα ενδώσουν οι συντελεστές και το cast σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο έχει αποκλειστεί αρκετές φορές στο παρελθόν. 

Κλείνοντας, να σας θυμίσουμε ότι τα Φιλαράκια έκαναν μια άτυπη επανένωση στα φετινά Emmys προκαλώντας πανικό στο internet και τα κοινωνικά δίκτυα.