"Oui" είπε το Netflix στη 2η σεζόν του Emily in Paris

Tην ώρα που έχουν ακυρωθεί ένα σωρό άλλες παραγωγές
12 Νοεμβρίου 2020 21:12
"Oui" είπε το Netflix στη 2η σεζόν του Emily in Paris

Ύστερα από ένα κύμα σειρών που διακόπηκαν από το Netflix, όπως τα Altered Carbon, Mindhunter και "I'm Not Okay with This", η υπηρεσία ανανέωσε μια σειρά που αποδεικνύει τι τελικά πουλάει περισσότερο στο κοινό του. 

Έτσι το Netflix είπε "Oui" στην ανανέωση του Emily in Paris για 2η σεζόν με πρωταγωνίστρια τη Lily Collins σε έναν ρόλο που θυμίζει αρκετά αυτόν της "Carrie Bradshaw" του Sex and the City εάν αυτή αποφάσιζε να μείνει στο Παρίσι -που είναι και η κεντρική έμπνευση του σόου του Darren Star. 

Μάλιστα, την ανανέωση αυτή συνόδευσε με ένα βίντεο γεμάτο υπονοούμενα από την 1η σεζόν, ενώ όλοι φωνάζουν τον αριθμό δύο στα γαλλικά. Σύσσωμο το cast με τους Ashley ParkLucas BravoPhilippine Leroy-BeaulieuWilliam AbadieCamille RazatBruno Gouery, και Samuel Arnold, αφήνουν να εννοηθεί πως κάτι γίνεται με το "δυο" μέχρι που η Emily δίνει την απάντηση. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Τώρα το πότε θα επιστρέψει το "Emily in Paris" στη συχνότητα του Netflix παραμένει άγνωστο, όμως φαίνεται ότι οι προβολές και η αναγνώριση που είχε η ρομαντική σειρά ήταν αρκετά μεγάλη ώστε να δοθεί το πράσινο φως περίπου ένα μήνα μετά το ντεμπούτο της.