"Χάρμα οφθαλμών" θα είναι το WandaVision του Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Paul Bettany που υποδύεται τον Vision αποκαλύπτει
09 Νοεμβρίου 2020 21:37
"Χάρμα οφθαλμών" θα είναι το WandaVision του Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη σειρά της Marvel Studios που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ θα είναι το WandaVision και αναμένεται να είναι ένα ενδιαφέρον μείγμα sitcom και περιπέτειας εντός του Phase 4 του MCU, μιας και θα εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame. Αυτόν τον καιρό η Disney προμοτάρει την streaming υπηρεσία της στην Λατινική Αμερική και δημοσίευσε ένα ειδικό βίντεο. 

Μέσα σε αυτό εμφανίζεται το πρωταγωνιστικό δίδυμο του WandaVision, δηλαδή η Elizabeth Olsen και ο Paul Bettany, οι οποίοι καλωσορίζουν το λατινοαμερικάνικο κοινό με μια υπόσχεση: 

Σας υποσχόμαστε ότι το σόου θα είναι χάρμα οφθαλμών.

Φαίνεται ότι το σόου θα έχει πολλές εκπλήξεις όσον αφορά τον οπτικό του τομέα, ειδικά αν αναλογιστούμε πως η Scarlet Witch θα προσπαθεί να διαταράξει την πραγματικότητα ή θα παίξει με το Multiverse μιας και θα συνδέεται άρρητα με το Doctor Strange 2. 

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Kat Dennings ως Darcy Lewis από το Thor, o Randall Park από το Ant-Man and the Wasp ως FBI Agent Jimmy Woo και η Teyonah Parris ως την ενήλικη Monica Rambeau του Captain Marvel

Το WandaVision έρχεται σύντομα στο Disney+ και θα κάνει πρεμιέρα κάπου στα μέσα Δεκεμβρίου.