Οι fans του “The Walking Dead” θα μάθουν το backstory του Negan με το φινάλε της 10ης σεζόν

Θα τον δούμε πλάι με την αγαπημένη του Lucille
05 Νοεμβρίου 2020 08:36
Οι fans του “The Walking Dead” θα μάθουν το backstory του Negan με το φινάλε της 10ης σεζόν

Έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια από τότε που είδαμε για πρώτη φορά στους δέκτες μας το "The Walking Dead" με τον Rick, να ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο, με τον κόσμο -όπως τον γνώριζε- να φτάνει στο τέλος του. Το 2ο μισό της 10ης σεζόν είναι καθ’ οδόν και όπως σας είχαμε ενημερώσει, η 11η θα είναι και η τελευταία. Τώρα, νέα στοιχεία έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας που αφορούν τα επόμενα επεισόδια που θα καταφθάσουν μέσα στο 2021.

Όπως αποκάλυψε το Comicbook.com, οι fans επιτέλους πρόκειται να μάθουν το backstory του Negan, ενός εμβληματικού χαρακτήρα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σειρά. Ο λόγος γίνεται για την Lucille, την γυναίκα του Negan, η οποία πρόκειται να εμφανιστεί στα τελευταία επεισόδια της 10ης σεζόν και ήδη μάθαμε ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί. Βέβαια, αν έχετε διαβάσει τα κόμικς, θα περιμένατε να είχε συμβεί αυτό από την 7η σεζόν. 

Η Hilarie Burton Morgan, πρόκειται να εμφανιστεί, λοιπόν, πλάι στον Jeffrey Dean Morgan, οι οποίοι ως ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, θα παίξουν μαζί και στη σειρά. Ο Jeffrey, συμμετέχει στη σειρά από το 2016, παίζοντας τον Negan, τον ηγέτη των Saviors, που έχει πάντα μαζί του ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ που του έδωσε το όνομα της γυναίκας του. Ωστόσο, ποτέ δεν είχαμε μάθει λεπτομερώς για τη ζωή του.

Η συνέχεια της 10ης σεζόν μετά από καθυστερήσεις λόγω του ιού θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη χρονιά και θα εστιάζει σε μεμονωμένους χαρακτήρες της μιας ώρας. Εκεί, θα μάθουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον Negan και τη γυναίκα του.