Fans του Better Call Saul, τώρα ξέρουμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν

Εχθρός της παραγωγής ο κορωνοϊός φυσικά
02 Νοεμβρίου 2020 21:36
Fans του Better Call Saul, τώρα ξέρουμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν

Εχθρός όλων των τηλεοπτικών και μη παραγωγών αυτή τη στιγμή είναι ο κορωνοϊός φυσικά. Μετά την εξαιρετική και καταιγιστική 5η σεζόν του Better Call Saul μάθαμε πως η 6η θα αποτελέσει και το οριστικό φινάλε του spinoff σόου του Breaking Bad. 

Τα γυρίσματα ωστόσο της 6ης σεζόν αναμένονταν να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο κάτι που προφανώς δεν συνέβη λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Giancarlo Esposito, που υποδύεται τον μεγάλο κακό Gustavo Fring και στην prequel σειρά του Breaking Bad, καθησύχασε τους fans του σόου, οι οποίοι αναμένουν με αγωνία το πότε περίπου θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη. 

Μιλώντας στο HeyUGuys αποκάλυψε πώς τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν θα γίνουν στις αρχές του 2021 και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Μάρτιο, όπως θα δείτε και στο 6:11 λεπτό του παρακάτω βίντεο. 

Τα ερωτήματα που άφησε το φινάλε είναι πολλά όμως δύο είναι τα φλέγοντα θέματα: πρώτον, σε ποιο σημείο θα συναντηθεί με το timeline του Breaking Bad, και δεύτερον, τι θα απογίνει ο Gene Takovic, δηλαδή ο Saul μετά τα γεγονότα του Breaking Bad στις ασπρόμαυρες σεκανς του σόου. 

Εάν υπολογίσουμε χονδρικά πως η 5η σεζόν χρειάστηκε περίπου πέντε μήνες για να γυριστεί και πραγματοποίησε -σε νορμάλ συνθήκες βέβαια- την πρεμιέρα της πέντε μήνες αργότερα, τότε εάν όλα πάνε καλά και δεν γίνουν διακοπές στα γυρίσματα λόγω κρουσμάτων COVID-19, η 6η σεζόν του Better Call Saul θα μπορέσει να έρθει στις οθόνες μάς στις αρχές του 2022.