Τα βλέμματα τα λένε όλα στο νέο trailer της 4ης σεζόν του The Crown στο Netflix

Margaret Thatcher και Diana θα κάνουν άνω κάτω τη ζωή της Βασίλισσας
30 Οκτωβρίου 2020 08:34
Τα βλέμματα τα λένε όλα στο νέο trailer της 4ης σεζόν του The Crown στο Netflix

Ένα νέο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix για την 4η σεζόν του The Crown, το οποίο δείχνει το πιο συγκλονιστικό όλων αφού πλέον βρισκόμαστε σε μια περίοδο σαρωτικών αλλαγών στην κοινωνικοπολιτική ζωή της Αγγλίας. Στο trailer συγκρούεται η Βασίλισσα Ελισάβετ της Olivia Colman με την Margaret Thatcher της Gillian Anderson στο πρώτο τους ηλεκτρισμένο τετ-α-τετ καθώς η δεύτερη χρίζεται Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας. 

Σα να μην έφτανε η σύγκρουση με την οποία θα έρθει η Ελισσάβετ, στα ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ προσπαθούν να προστατεύσουν τη σειρά διαδοχής και να βρουν μια σωστή νύφη για τον Πρίγκιπα Κάρολο. Αυτός όμως -ως γνωστόν- μπλέκει με τη νεαρή Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ (Emma Corin) και προσφέρουν έτσι ένα καλοδεχούμενο παραμύθι που ενώνει τον βρετανικό λαό, ενώ η βασιλική οικογένεια διχάζεται όλο και περισσότερο. 

Για τις τελευταίες δύο σεζόν (5 και 6) του Crown η Imelda Staunton θα πάρει τα ηνία του ρόλου της Βασίλισσας Ελισάβετ, Leslie Manville θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η Elizabeth Debicki (Tenet) θα παίξει την Νταϊάνα και ο Jonathan Pryce τον Πρίγκιπα Φίλιππο.  

Απολαύστε το ιδιαίτερα φορτισμένο trailer παρακάτω με ελληνικούς υπότιτλους.

Η 4η σεζόν του The Crown (Το Στέμμα) θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.