Από το Star Wars στη Marvel - Ο Oscar Isaac θα είναι ο Moon Knight του MCU

Θα υποδυθεί τον "Ιππότη της Σελήνης" της Marvel Studios στο Phase 4
27 Οκτωβρίου 2020 20:03
Από το Star Wars στη Marvel - Ο Oscar Isaac θα είναι ο Moon Knight του MCU

Τώρα που εδώ και περίπου ένα χρόνο οι υποχρεώσεις του με το σύμπαν του Star Wars ολοκληρώθηκαν, φαίνεται πως ο επόμενος μεγάλος ρόλος του θα είναι και πάλι εντός των τειχών της Disney αλλά για τη Marvel Studios αυτή τη φορά. Ο λόγος για τον Oscar Isaac ο οποίος σύμφωνα με έγκυρα ρεπορτάζ τόσο του Deadline όσο και του The Wrap θα υποδυθεί τον Moon Knight, στην ομώνυμη σειρά του Disney+

Αν και το Phase 4 του MCU ακόμη δεν έχει κάνει ποδαρικό λόγω της πανδημίας, ο διάσημος ηθοποιός του Ex Machina θα ενσαρκώσει τον Marc Spector του MCU, έναν εβραϊκής καταγωγής γιο πρόσφυγα που κατέφυγε στις ΗΠΑ από την Τσεχοσλοβακία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως αναφέρει η περιγραφή του The Wrap, "μεγαλωμένος στο Σικάγο, κατατάχθηκε στους Πεζοναύτες και έπειτα έγινε μισθοφόρος. Όταν σε μια αποστολή του εντός ενός Αιγυπτιακού τάφου παραλίγο να χάσει τη ζωή του, συναντά τον θεό της Σελήνης, τον Khonshu. Αφότου τον σώζει, του χαρίζει τις δυνάμεις του φεγγαριού, που του επιτρέπουν να θεραπεύεται αλλά και να αποκτά υπερδυνάμεις τη νύχτα, ενώ ο ίδιος του πάσχει από σχιζοφρένεια χωρίς να μπορεί να ξέρει εάν ο Khonshu είναι αληθινός ή όχι.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον συστατικό του Moon Knight είναι πως ο Jeremy Slater, δημιουργός του The Umbrella Academy του Netflix, θα εκτελέσει χρέη showrunner. 

Ο Isaac με αυτόν τον τρόπο σπάει ένα ρεκόρ στους superhero ρόλους καθώς θα είναι ο τρίτος χαρακτήρας της Marvel που υποδύεται μέσα σε λίγα χρόνια, μετά τον Apocalypse στο X-Men: Apocalypse και τον Spider-man 2099 στο Spider-Man: Into The Spider-Verse

Για την ιστορία, αρχικά, είχε ακουστεί το όνομα του Kit Harington για τον εν λόγω σούπερ ήρωα και δεν γνωρίζουμε τι συνέβη στο ενδιάμεσο. Επίσης, μέσα από τη σελίδα του σόου στο IMDb το Moon Knight θα αποτελείται από έξι επεισόδια, κάτι που φαίνεται θα αποτελεί το στάνταρ για τις παραγωγές της Marvel Studios στo Disney+. 

Οι επόμενες ταινίες του Isaac περιλαμβάνουν τα "The Card Counter" του Paul Schrader, το "Francis and The Godfather" όπου θα παίξει έναν νεαρό Francis Ford Coppola και το "DUNE" του Denis Villeneuve. 

Ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Moon Knight, ωστόσο η παραγωγή του φαίνεται πως ακόμη έχει πολύ δρόμο μπροστά της.