Κάτι από Ex Machina θα θυμίζει η νέα σειρά με τη Scarlett Johansson στο Apple TV+

Σε παραγωγή της Apple και της A24
23 Οκτωβρίου 2020 10:55
Κάτι από Ex Machina θα θυμίζει η νέα σειρά με τη Scarlett Johansson στο Apple TV+

Η Scarlett Johansson ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική sci-fi σειρά με ονομασία “Bride” και σε σκηνοθεσία του Sebastián Lelio. Το νέο αυτό project είναι μια παραγωγή της A24, η οποία έχει κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με την Apple για την streaming υπηρεσία της, που μέχρι στιγμής η συνεργασία των δύο εταιριών έχει «γεννήσει» τα On the Rocks και το The Sky Is Everywhere για το Apple TV+.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, στο Bride, θα παρακολουθήσουμε τη ζωή μιας γυναίκας που δημιουργήθηκε μόνο για να εξυπηρετεί τον επιχειρηματία σύζυγό της, αλλά όταν αρνείται να «εκτελέσει» τα καθήκοντα που της έχει αναθέσει, θα βρει τον εαυτό της κυνηγημένο, αναζητώντας με κάθε κόστος να φύγει από το σπίτι της. Ο κόσμος, ωστόσο, αντιλαμβάνεται τη Johansson ως "τέρας", καθιστώντας τη διαφυγή της ακόμη πιο δύσκολη.

Ο Keenan Flynn βρίσκεται στην παραγωγή της ταινίας μαζί με την Scarlett, παράλληλα με τους Lauren Schuker Blum, Rebecca Angelo και Lelio που γράφουν το σενάριο.

Για την ιστορία η Johansson, εκτός από το Avengers: Endgame έπαιξε πρόσφατα και στα Marriage Story και Jojo Rabbit, η οποία μάλιστα ήταν υποψήφια και για Όσκαρ, ενώ αναμένεται να τη δούμε και στο Black Widow της Marvel Studios εντός του 2021.