O Jensen Ackles αποκαλύπτει το αγαπημένο του επεισόδιο από το Supernatural

Δεν αποκλείεται να είναι και το δικό σας αγαπημένο
18 Οκτωβρίου 2020 19:36
O Jensen Ackles αποκαλύπτει το αγαπημένο του επεισόδιο από το Supernatural

Το φινάλε του Supernatural κοντεύει με μόλις έξι επεισόδια να έχουν απομείνει για το οριστικό αντίο και ένας εκ των δύο βασικών αστέρων του σόου, πραγματοποιεί συνεντεύξεις αυτόν τον καιρό, αναπολώντας τις στιγμές του στο σόου. Φυσικά, μιλάμε για τον Jensen Ackles ή αλλιώς Dean Winchester ο οποίος μιλώντας στο Rolling Stone μοιράστηκε αρκετές ιστορίες από το σόου το οποίο τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού. 

Μέσα σε όλα αυτά που ειπώθηκαν, αποκάλυψε και το αγαπημένο του επεισόδιο -τουλάχιστον ένα από αυτά και θυμήθηκε και το πώς το γύρισαν. Ο λόγος για το "Baby" της 11ης σεζόν, το οποίο ουσιαστικά μετέφερε την αφήγηση της σειράς μέσα από την οπτική του Impala, καθώς έλαβε χώρα εξ ολοκλήρου μέσα σε αυτό και με τα δύο αδέρφια μόνο. 

Αποτελεί άλλωστε ένα από τα πιο λατρεμένα επεισόδια του κοινού με υψηλή βαθμολογία στο IMDb (9.6/10) και ένα από τα οποία έλαβε και διθυραμβικές κριτικές. Θυμήθηκε επίσης το πώς γύρισαν εκείνο το επεισόδιο:

Θυμάμαι που είχαμε εξοπλίσει με θαρρώ οκτώ κάμερες σε όλες τις πλευρές, μέσα και έξω, του αυτοκινήτου και απλά μας άφησαν να οδηγήσουμε. Ο Jared και εγώ απλά μπήκαμε και πατήσαμε το γκάζι. Δεν υπήρχαν οπερατέρ, grips, ηλεκτρολόγοι, διευθυντής φωτογραφίας, ούτε σκηνοθέτης, ούτε επόπτης σεναρίου, ούτε μακιγιέρ, ούτε τίποτα... Τα κάναμε όλα μόνοι μας. 

Το Impala άλλωστε το κληρονόμησε κανονικότατα ο ίδιος, αφού ήδη βρίσκεται στη συλλογή του τώρα που έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό τα γυρίσματα. 

Το τελευταίο επεισόδιο της 15ης σεζόν του Supernatural και το οριστικό φινάλε του σόου θα προβληθεί στις 19 Νοεμβρίου.