Το νέο trailer για τη 2η σεζόν του His Dark Materials ανοίγει τη πόρτα σε έναν επικό μαγικό κόσμο

Πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου στο HBO
16 Οκτωβρίου 2020 08:28
Το νέο trailer για τη 2η σεζόν του His Dark Materials ανοίγει τη πόρτα σε έναν επικό μαγικό κόσμο

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το νεότερο και επίσημο trailer για τη 2η σεζόν του His Dark Materials, ανακοινώνοντας παράλληλα την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας και το οποίο αναμένεται να ζωντανέψει την ιστορία "The Subtle Knife" του συγγραφέα Philip Pullman. Όπως θα διαπιστώσετε, βλέποντας το trailer, θα ταξιδέψουμε σε έναν μαγικό κόσμο όπου η φαντασία δεν έχει όρια και η παραγωγή εκτοξεύει τον παράγοντα φαντασμαγορικό με εφέ αντάξια κινηματογραφικών παραγωγών. 

Η σειρά, όμως, περιλαμβάνει και ένα εξίσου κινηματογραφικών προδιαγραφών cast με τους: James McAvoy, Dafne Keen, Ruth Wilson, Andrew Scott, Helen McCrory και Lin-Manuel Miranda, ενώ στην επερχόμενη σεζόν προστίθενται οι Terence Stamp, Jade Anouka και Simone Kirby. 

Η επερχόμενη σεζόν ξεκινάει αμέσως μετά το κατόρθωμα του Lord Asriel να ανοίξει μια πύλη σε έναν άγνωστο κόσμο και η Lyra τον ακολουθεί. Εκεί χάνονται και γνωρίζει τον Will ένα αγόρι του δικού μάς κόσμου που προσπαθεί να ξεφύγει και αυτό από το προβληματικό παρελθόν του. Τόσο η Lyra όσο και ο Will θα αντιληφθούν πως η μοίρα προορίζει να τους ενώσει, καθώς ο δεύτερος θα πρέπει να βρει τον πατέρα του, ενώ ταυτόχρονα ξεσπάει ένας αδυσώπητος πόλεμος. Μέσα σε όλα αυτά η Mrs. Coulter αναζητά τη Lyra αποφασισμένη να την επιστρέψει στο "σπίτι" της πάση θυσία. 

Το His Dark Materials Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου από τη συχνότητα του HBO, ενώ αμέσως μετά την προβολή του κάθε επεισοδίου θα γίνεται διαθέσιμο και στο HBO Max.