Δείτε όχι ένα αλλά δύο νέα trailers για την 2η σεζόν του The Mandalorian

Σε δύο εβδομάδες η πρεμιέρα στο Disney Plus
14 Οκτωβρίου 2020 08:34
Δείτε όχι ένα αλλά δύο νέα trailers για την 2η σεζόν του The Mandalorian

Όσο και αν σας φαίνεται ότι πέρασε καιρός από τότε που είδατε τις τελευταίες περιπέτειες του Baby Yoda και του Mandalorian δεν κάνετε λάθος. Πλέον, όμως απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα της άκρως αναμενόμενης 2ης σεζόν του The Mandalorian και η Disney έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα teaser trailers, που κάνουν αυτό για το οποίο η εταιρία είναι "μανούλα", να ανεβάζουν κατακόρυφα το hype. 

Το πρώτο teaser trailer προβλήθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς του Jon Favreau στο Twitter, στο οποίο βλέπουμε τον Din Djarin να τριγυρνάει με ένα speeder bike στον Tatooine. Σημείωση για να παίξει σωστά θα πρέπει να πατήσετε πάνω στο tweet και να ανοίξει στη σελίδα του Twitter:

Ενώ, στο δεύτερο, το οποίο θα παρακολουθήσετε μέσα από τον παρακάτω player, ο Moff Gideon του Giancarlo Esposito και κάτοχος του θρυλικού Darksaber, αναζητά "αυτό που του ανήκει". 

Ανάμεσα στις εκπλήξεις και τους guests της 2ης σεζόν συγκαταλέγονται οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Katee Sackhoff, Michael Biehn, Timothy Olyphant, και η Sasha Banks του WWE σε έναν ρόλο που θυμίζει Jedi. 

Για την επερχόμενη σεζόν οι σκηνοθέτες των οκτώ επεισοδίων είναι οι εξής με τη σειρά: Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed και Robert Rodriguez. 

Το The Mandalorian θα επιστρέψει για την άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του στις 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+