Η σειρά Green Lantern έρχεται στο HBO Max με...πολλαπλούς Lanterns

Όλες οι πληροφορίες που μάθαμε για το νέο σόου της DC
09 Οκτωβρίου 2020 21:54
Η σειρά  Green Lantern έρχεται στο HBO Max με...πολλαπλούς Lanterns

Με εντελώς διαφορετικό τρόπο θα προσεγγίσει τον μύθο του Green Lantern η επερχόμενη blockbuster σειρά του HBO Max, τουλάχιστον από αυτόν που είδαμε τον Ryan Reynolds στην ομώνυμη ταινία. Η επίσημη ανακοίνωση του δικτύου αναφέρει πως το "Green Lantern" δε θα έχει έναν μοναδικό πρωταγωνιστή αλλά θα παρουσιάσει διάφορες περιπέτειες με πρωταγωνιστές πολλά και διαφορετικά μέλη των Green Lantern Corps. 

Ήδη το HBO Max έχει παραγγείλει απευθείας μια σεζόν των 10 επεισοδίων στην οποία ο Seth Grahame-Smith θα εκτελεί χρέη showrunner μαζί με τον Marc Guggenheim όπου και οι δύο έχουν περάσει τόσο από το Arrow του The CW όσο και από το γενικότερο Arrowverse της DC. 

Μεταξύ των Lanterns που θα δούμε είναι οι γνωστοί για τους αναγνώστες των comics: Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz και ο Alan Scott, ο οποίος ήταν ο πρώτος Lantern προστάτης της Γης και ανοιχτά ομοφυλόφιλος. Μάλιστα θα εμφανιστούν και λατρεμένοι των fans όπως οι Sinestro και Kilowog, ενώ θα συστηθούμε σε νέα μέλη που θα επιστρατευτούν στα κλιμάκια των Lantern Corps. 

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Alan Scott αποτέλεσε τον αυθεντικό Lantern της Golden Age. Ο Guy Gardner εμφανίστηκε στη δεκαετία του '80, ενώ οι Cruz και Baz αποτελούν την πρώτη Λατίνα και τον πρώτο Μουσουλμάνο μέλος των Green Lantern Corps. 

Η παραγωγή του GREEN LANTERN αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2021, επομένως σύντομα θα πρέπει να βρει τους σκηνοθέτες και τους πρωταγωνιστές του.