Νέες ματιές στην Νταϊάνα και την Θάτσερ από την 4η σεζόν του The Crown (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το "Στέμμα" επιστρέφει στις 15 Νοεμβρίου στο Netflix
29 Σεπτεμβρίου 2020 20:29
Νέες ματιές στην Νταϊάνα και την Θάτσερ από την 4η σεζόν του The Crown (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πέρασε πάνω από ένας μήνας από τότε που ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της 4ης σεζόν του The Crown με ένα λιτό πρώτο teaser trailer. Το πολυβραβευμένο και υψηλής ποιότητας σόου του Netflix που αγαπήθηκε παγκοσμίως αλλάζει εποχή και θα το δούμε σε μια φάση ανανέωσης όσο οι δεκαετίες προχωρούν. 

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter δημοσιεύθηκαν τέσσερα νέα στιγμιότυπα που θα δείτε παρακάτω, τα οποία εστιάζουν στους βασικούς χαρακτήρες του 4ου κύκλου από την Πρωθυπουργό Θάτσερ και τη Νταιάνα, μέχρι τη Μαργαρίτα και φυσικά την Ελισάβετ: 

Την Σιδηρά Κυρία της Αγγλίας θα υποδυθεί η Gillian Anderson (Sex Education), την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε νεαρή ηλικία η Emma Corrin για μία σεζόν, o Josh O'Connor τον Κάρολο, ενώ οι Olivia Colman και Helena Bonham Carter θα παίξουν για τελευταία φορά την Βασίλισσα και την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα αντίστοιχα. Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair όμως δόθηκαν στο φως περισσότερες πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω gallery. 

The Crown S4 New Photos

Για τις τελευταίες δύο σεζόν (5 και 6) του Crown η Imelda Staunton θα πάρει τα ηνία του ρόλου της Βασίλισσας Ελισάβετ, Leslie Manville θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η Elizabeth Debicki (Tenet) θα παίξει την Νταϊάνα και ο Jonathan Pryce τον Πρίγκιπα Φίλιππο.  

Το "Στέμμα" θα επιστρέψει για την 4η σεζόν του στις 15 Νοεμβρίου μέσα από την "συχνότητα" του Netflix