O Homelander τα έχει πάρει στο κρανίο με τα review-bombings του The Boys (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι να μην τον ταράξεις
18 Σεπτεμβρίου 2020 19:54
O Homelander τα έχει πάρει στο κρανίο με τα review-bombings του The Boys (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την ώρα που έκανε πρεμιέρα η 2η σεζόν του The Boys κανένας από τους συντελεστές δε θα μπορούσε να φανταστεί πως οι fans θα έκαναν τέτοιου είδους παράπονα. Κυριολεκτικά η σειρά του Eric Kripke που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικ ξεπερνάει τον εαυτό της σε κάθε επεισόδιο και είναι τόσο καλή που τα παράπονα και η οργή των θεατών που δεν έχει καν σχέση με την ποιότητα του σόου. 

Έχει να κάνει με τον τρόπο κυκλοφορίας των επεισοδίων που διάλεξε το Amazon Prime Video. Βλέπετε ζούμε σε έναν κόσμο όπου το binge watching που έκανε μόδα το Netflix είναι πλέον η νέα κανονικότητα. 'Έτσι οι συνδρομητές των streaming υπηρεσιών έχουν συνηθίσει στο να παίρνουν όλα τα επεισόδια της νέας τους σειράς μεμιάς, κάτι που με το The Boys δεν έγινε ούτε στην πρώτη σεζόν ούτε και τώρα. 

Το The Boys κυκλοφόρησε στην πρεμιέρα του στις 4 Σεπτεμβρίου τα τρία πρώτα επεισόδια και ανανεώνει το ραντεβού του κάθε εβδομάδα με νέο επεισόδιο, δηλαδή με τον πατροπαράδοτο τρόπο που βλέπαμε τις σειρές πριν την έλευση του bingewatching. Αυτό εξόργισε μια μερίδα θεατών της σειράς με αποτέλεσμα να προβούν στη μέθοδο του review bombing και να "τρολάρουν" τις κριτικές της σειράς, βάζοντας ένα αστέρι. 

Επειδή όμως ο showrunner του The Boys, Eric Kripke δεν χαμπαριάζει από αυτά δημοσίευσε ένα βίντεο που τρολάρει με τη σειρά του αυτή την "μόδα" με τον Homelander του εξαιρετικού Antony Starr να αντιδρά με τον δικό του τρόπο:

Και σας έχει προειδοποιήσει η σειρά, μην νευριάζετε για κανέναν λόγο τον Homelander.