Η Tatiana Maslany είναι η She-Hulk του MCU - Ο Mark Ruffalo την καλωσόρισε στην οικογένεια

Θα είναι η πρωταγωνίστρια της ομώνυμης σειράς του Disney+
18 Σεπτεμβρίου 2020 10:17
Η Tatiana Maslany είναι η She-Hulk του MCU - Ο Mark Ruffalo την καλωσόρισε στην οικογένεια

Λίγα 24ωρα μετά την είδηση πως η Kat Coiro θα σκηνοθετήσει το She-Hulk της Marvel Studios, έχουμε και την ανακοίνωση του casting της πρωταγωνίστριας. Όπως μετέδωσε αποκλειστικά το Deadline, η Marvel βρήκε τη νέα της αστέρα στο πρόσωπο της Tatiana Maslany, την οποία γνωρίζουμε ευρέως από τους πολλαπλούς ρόλους που έπαιξε στο "Orphan Black". 

Η Walters στα comics εργάζεται ως δικηγόρος (λέτε να έτσι να εμφανιστεί ο Matt Murdock ξανά στο MCU;) και είναι ξαδέρφη του Bruce Banner. Μετά από μια μετάγγιση αίματος αποκτά τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται στη She-Hulk, με τη διαφορά όμως ότι διατηρεί την ευφυία και την προσωπικότητά της, σε αντίθεση με τον Hulk. Ποια στοιχεία θα κρατήσει η τηλεοπτική σειρά του Disney+ από τα comics ή εάν θα χαράξει μια ολόφρεσκια βερσιόν της χαρακτήρος μένει να το δούμε. 

Αυτό αποτελεί ένα από τα πολλά τηλεοπτικά projects της Marvel Studios που θα ενσωματωθούν στο ευρύτερο σύμπαν του MCU και περιλαμβάνουν τα The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Moon Knight και Ms. Marvel

Λίγο μετά το ξέσπασμα της είδησης, ο Mark Ruffalo που υποδύεται τον Hulk στο MCU καλωσόρισε την "ξαδερφούλα" του στην οικογένεια της Marvel, μέσα από το Twitter: 

Με το ερώτημα πλέον του ποιος θα παίξει την ηρωίδα να έχει φύγει από τη μέση, αυτό που μένει είναι να μάθουμε πότε θα δούμε το She-Hulk στο Disney+