O Bryan Cranston επιστρέφει στην TV μετά το Breaking Bad με νέα δραματική σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer του "Your Honor" που έρχεται στο Showtime
18 Σεπτεμβρίου 2020 08:45
O Bryan Cranston επιστρέφει στην TV μετά το Breaking Bad με νέα δραματική σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Την μεγάλη του επιστροφή στη μικρή οθόνη πραγματοποιεί ο Bryan Cranston, με μια νέα δραματική σειρά στο Showtime, μετά τον ρόλο του Walter White του Breaking Bad, με τον οποίο έγραψε ιστορία κατακτώντας τέσσερα Emmy βραβεία. 

Στη δημοσιότητα, λοιπόν, έδωσε το Showtime το πρώτο trailer της νέας του σειράς με τίτλο "Your Honor", η οποία έρχεται δια χειρός των δημιουργών των "Good Wife" και "Good Fight", Robert και Michelle King, ενώ εκτελεστικός παραγωγός και showrunner είναι ο Peter Moffat του επίσης αξιόλογου "The Night Of". 

Στη σειρά ο Cranston πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Michael Desiato, ενός αξιότιμου δικαστή της Νέας Ορλεάνης, που αναγκάζεται να συγκαλύψει το ατύχημα που προκάλεσε ο γιος του. Δυστυχώς για αυτόν το θύμα της υπόθεσης είναι ο γιος του αρχηγού της μαφίας Jimmy Baxter (Michael Stuhlbarg) και της γυναίκας του (Gina Davis), η οποία φαντάζει ακόμη πιο επικίνδυνη από αυτόν. 

To cast περιλαμβάνει κι άλλους δυνατούς ηθοποιούς όπως οι: Carmen Ejogo (Selma), Isiah Whitlock Jr. (The Wire), and Sofia Black-D’Elia (The Night Of), while guest stars include Amy Landecker (Transparent), Margo Martindale (The Americans), Lorraine Toussaint (Orange Is the New Black), Chet Hanks (Empire) και Lamar Johnson (The Hate U Give). 

Η πρεμιέρα του Your Honor έχει οριστεί για τα μέσα Δεκεμβρίου στο Showtime, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το πότε ακριβώς.