Ακόμη δεν το είδαμε και το reboot του "Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ" ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Τόσο σίγουρο το NBC για την σειρά της streaming πλατφόρμας του, Peacock
09 Σεπτεμβρίου 2020 12:23
Ακόμη δεν το είδαμε και το reboot του "Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ" ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Ο "Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ" αναμένεται να επιστρέψει με ένα λίφτινγκ αλά 2020 και με τις ευλογίες του Will Smith μάλιστα. Η ιδέα που είχε ο Morgan Cooper και μετέτρεψε σε δραματική fan-made ταινία μικρού μήκους τη διάσημη κωμική σειρά των 90s άρεσε τόσο, που ο ίδιος ο Smith την είχε προωθήσει στο κανάλι του στο YouTube και το trailer του είχε γίνει viral, τελικά θα γίνει σειρά στη συνδρομητική υπηρεσία της NBCUniversal. 

Φαίνεται όμως πως στο Peacock είναι τόσο σίγουροι για την αποδοχή αυτού του project, καθώς πριν καν δούμε έστω ένα δείγμα του, είναι σίγουρο πως το Bel-Air θα προβληθεί για τουλάχιστον δύο σεζόν, όπως διαβάζουμε στο Variety

Ο Morgan Cooper θα αναλάβει τη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων, καθώς το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή θα μοιραστεί με τον Chris Collins του The Wire. Τα επεισόδια της θα διαρκούν μία ώρα και θα είναι μια δραματική προσέγγιση στα όσα ξέρουμε για τον "Πρίγκιπα", χωρίς ωστόσο να λείπει το τσαγανό και ενίοτε το χιούμορ του πρωτότυπου σόου. Ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν θα συμμετέχουν οι ίδιοι ηθοποιοί από την ιντερνετική βερσιόν ή θα προστεθεί καινούργιο cast. 

Μένει να δούμε πώς θα είναι τελικά αυτό το δραματικό και προσγειωμένο στην πραγματικότητα του 2020 reboot του Fresh Prince of Bel Air, για το οποίο ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.