Νέο μακάβριο trailer για το Ratched, τη νέα σειρά του δημιουργού του American Horror Story

Πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Σεπτεμβρίου
08 Σεπτεμβρίου 2020 19:23
Νέο μακάβριο trailer για το Ratched, τη νέα σειρά του δημιουργού του American Horror Story

Ένα ολοκαίνουργιο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα για το Ratched, την prequel σειρά της αριστουργηματικής ταινίας "One Flew over the Cuckoo's Nest" του Milos Forman, δια χειρός του Ryan Murphy δημιουργού του American Horror Story. Με τη μούσα του, Sarah Paulson, η οποία εδώ ενσαρκώνει την κακιά νοσοκόμα Mildred Ratched, θα μας μεταφέρει σε έναν ψυχολογικά διαταραγμένο κόσμο, όπου θα δούμε τη γέννηση του μετέπειτα τέρατος της "Φωλιάς του Κούκου". 

Άλλωστε στο νέο trailer φαίνεται να αποδέχεται την φύση της καθώς στο trailer ακούγεται να λέει πώς "άνθρωποι σαν και εμάς, μέρη σαν και αυτά, ίσως να είναι εκεί όπου ανήκουμε". Μακάβρια πλάνα, άβολη ατμόσφαιρα, διεστραμμένοι χαρακτήρες και μια καλλιτεχνική διεύθυνση βγαλμένη από τη δεκαετία του '40 με αρτ ντεκό πινελιές που αποκαλύπτουν και την υψηλή ποιότητα της παραγωγής. 

Αυτό το trailer είναι που δείχνει περισσότερα πλάνα από τον εξαιρετικό θίασο που έχει συγκεντρώσει ο Murphy για τη νέα του διεστραμμένη δουλειά, καθώς συμμετέχουν οι:  Cynthia Nixon (Sex and the City), Sharon Stone (Basic Instinct), Vincent D'Onofrio (Daredevil), Corey Stoll (House of Cards), Charlie Carver και Amanda Plummer, μαζί με τους Judy Davis, Liz Femi, Sophie Okonedo, Finn Wittrock και Jon Briones. 

Το Ratched θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ελληνικό Netflix στις 18 Σεπτεμβρίου, και παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer με ελληνικούς υπότιτλους.