Η νέα δραματική σειρά του HBO, We Are Who We Are, απευθύνεται στους λάτρεις του είδους (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο trailer λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της σειράς του Luca Guadagnino
02 Σεπτεμβρίου 2020 20:59
Η νέα δραματική σειρά του HBO, We Are Who We Are, απευθύνεται στους λάτρεις του είδους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για τη νέα σειρά του ΗΒΟ που έρχεται με την υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη, Luca Guadagnino, η οποία πρόκειται να προβληθεί σε μερικές ημέρες. Ο λόγος γίνεται για το “We Are Who We Are”, μία μίνι σειρά των οκτώ επεισοδίων και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη προσπάθεια του εν λόγω δημιουργού για τη μικρή οθόνη.

Η ιστορία μάς μεταφέρει σε μια στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στο Βένετο της Ιταλίας, όπου ο 14χρονος και εσωστρεφής Jack Dylan Grazer (Shazam!) μετακομίζει με την μητέρα του και πιάνει φιλίες με την αρκετά πιο τολμηρή, Jordan Kristine Seamon. Τα πρώτα καρδιοχτύπια, οι έντονες φιλίες, οι καυγάδες, οι μπελάδες και ερωτήματα όπως "του ποιος είμαι και τι κάνω εδώ" ζυμώνουν τη συνταγή της δραματικής σειράς αυτής.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Chloe Sevigny, Kid Cudi, Alice Braga, Spence Moore II, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Sebastiano Pigazzi, και Beatrice Barichella.

To We Are Who We Are θα καταφθάσει στις 14 Σεπτεμβρίου στο HBO και αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμο και στην streaming υπηρεσία, HBO Max.