Ο Kit Harington είναι ύποπτος για φόνο στο trailer της 2ης σεζόν του CRIMINAL

Τέσσερις ύποπτοι. Τέσσερις υποθέσεις. Ένα δωμάτιο θα τα αποκαλύψει όλα
02 Σεπτεμβρίου 2020 18:06
Ο Kit Harington είναι ύποπτος για φόνο στο trailer της 2ης σεζόν του CRIMINAL

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την 2η σεζόν του CRIMINAL, του αστυνομικού δράματος που εκτυλίσσεται αυστηρώς μέσα στους τοίχους ενός δωματίου ανακρίσεων. Η έκπληξη της ανακοίνωσης αυτής είναι πως στο cast πρωταγωνιστεί ο Kit Harington, στον πρώτο του μεγάλο ρόλο μετά το φινάλε του Game of Thrones και τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπισε. 

Μαζί του και ο Kunal Nayyar, ο γνωστός σε όλους Raj Koothrappali από το The Big Bang Theory στον πρώτο του, επίσης, ρόλο μετά το φινάλε της ιστορικής κωμικής σειράς. Αυτοί είναι και οι δύο από τους τέσσερις συνολικά νέους υπόπτους του cast που περιλαμβάνει την Sharon Horgan του Catastrophe και την υποψήφια για Όσκαρ, Sophie Okonedo (Hotel Rwanda), την οποία επίσης τον Σεπτέμβριο θα δούμε στο Ratched, την prequel σειρά του "One Flew Over The Cuckoo's Nest" δια χειρός Ryan Murphy. 

Στα ονόματα του cast που είδαμε ως guests την περασμένη σεζόν συγκαταλέγονται οι David Tennant και Hayley Atwell, ενώ επιστρέφουν οι εξής: Nicholas Pinnock, Katherine Kelly, Lee Ingleby, Mark Stanley, Rochenda Sandall and Shubham Saraf.

Η σειρά έρχεται δια χειρός του σεναριογράφου του Killing Eve, George Kay, και τον Jim Field Smith του She's Out of my League, οι οποίοι αποτελούν σεναριογράφοι και showrunners της βρετανικής έκδοσης. 

Το CRIMINAL Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.