Τα trailers για τα τελευταία επεισόδια του Supernatural μάς προετοιμάζουν για το μεγάλο φινάλε

Έρχεται το τέλος του τέλους
01 Σεπτεμβρίου 2020 10:43
Τα trailers για τα τελευταία επεισόδια του Supernatural μάς προετοιμάζουν για το μεγάλο φινάλε

Το τέλος του τέλους πλησιάζει και το The CW είναι απόλυτα προετοιμασμένο για να πει οριστικά αντίο στις περιπέτειες των αδερφών Winchester που μας κράτησαν συντροφιά εδώ και 15 χρόνια. Για αυτό και κυκλοφόρησε δύο νέα trailers για τα τελευταία επεισόδια του Supernatural που θέλουν να μας αγκαλιάσουν σφιχτά πριν αποχαιρετήσουμε το λατρεμένο δίδυμο, τον Castiel του Misha Collins και όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες όλα αυτά τα χρόνια. 

Στα τελευταία 7 επεισόδια που απέμειναν από την 15η σεζόν ο Jack (Alexander Calvert) βάζει στο στόχαστρό του τον Θεό του Rob Benedict, καθώς θα πρέπει να τον εξολοθρεύσει αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει μια τελευταία τελετή. 

Σε ένα από αυτά τα trailers αφήνει να εννοηθεί πως θα πάμε ξανά πίσω στο χρόνο και τα παιδικά χρόνια των Sam (Jared Padalecki) και Dean (Jensen Ackles) που σημαίνει ότι σίγουρα θα δούμε ένα ακόμη flashback επεισόδιο πριν την αυλαία. 

Τα εν λόγω flashback επεισόδια είναι λατρεμένα από τους θιασώτες και τους fans του σόου, καθώς εμβαθύνουν στους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και τα κίνητρά τους στο γιατί συνεχίζουν να μένουν ακόμα στην..."οικογενειακή επιχείρηση". 

Ο Ackles μάλιστα είχε αποκαλύψει πρόσφατα τα εξής για τα τελευταία δύο επεισόδια:

Το 19ο επεισόδιο μοιάζει με το φινάλε της 15ης σεζόν και το 20ο επεισόδιο μοιάζει με το φινάλε της σειράς. 

Αυτό είναι -πιθανότατα- το...τελευταίο poster που δημοσιεύεται για το Supernatural: 

Στις 8 Οκτωβρίου ξεκινάει, λοιπόν, η αρχή του τέλους για το Supernatural με την προβολή των επτά τελευταίων επεισοδίων.