Το πρώτο trailer του The Stand αποκαλύπτει μια πανδημία δια χειρός Stephen King

Η μίνι σειρά έρχεται τον Δεκέμβριο στο CBS All Access
31 Αυγούστου 2020 18:23
Το πρώτο trailer του The Stand αποκαλύπτει μια πανδημία δια χειρός Stephen King

Πριν μερικές μέρες μάθαμε το πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το The Stand, η νέα σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King και σκηνοθετεί ο Josh Boone (The New Mutants). Τώρα, το CBS All Access έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser trailer για την post apocalyptics σειρά με επίκεντρο μια πανδημία που έχει αποδεκατίσει την ανθρωπότητα και σίγουρα το timing που κυκλοφορεί την κάνει ακόμη πιο επίκαιρη, μιας και ζούμε ήδη εν μέσω μιας πανδημίας. 

Το cast του The Stand πραγματικά περιλαμβάνει πολλά και αξιόλογα ονόματα όπως οι: Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård, Greg Kinnear, James Marsden, Odessa Young, Jovan Adepo, Amber Heard, Hamish Linklater, Heather Graham, ενώ συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Owen Teague, Henry Zaga, Brad William Henke, Irene Bedard, Nat Wolff, Eion Bailey, Katherine McNamara, Fiona Dourif, Natalie Martinez και Daniel Sunjata. 

Η πλοκή του "Stand" λαμβάνει χώρα, όπως προαναφέραμε, σε έναν κόσμο που έχει αποδεκατιστεί από μια πανδημία και βρίσκεται εν μέσω μιας διαμάχης μεταξύ καλού και κακού. Οι τύχες της ανθρωπότητας εναποθέτονται στις πλάτες μιας γυναίκας 108 ετών, ονόματι Mother Abigail (Goldberg) και σε μια χούφτα επιζώντες. Οι χειρότεροί τους εφιάλτες όμως ενσαρκώνονται σε έναν μυστηριώδη άνδρα με τρομακτικές δυνάμεις, τον "Dark Man" ή αλλιώς Randall Flagg (Alexander Skarsgard).

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για μίνι σειρά, η οποία θα αποτελείται από 9 επεισόδια.  

Η πρεμιέρα του The Stand έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου μέσα από το CBS All Access και μένει να μάθουμε ποια υπηρεσία θα αναλάβει την διεθνή διανομή της.