Η σειρά του Stephen King με μια πανδημία σαν τη δική μας έρχεται τον Δεκέμβριο

Έρχεται η μίνι σειρά του The Stand στο CBS
26 Αυγούστου 2020 09:40
Η σειρά του Stephen King με μια πανδημία σαν τη δική μας έρχεται τον Δεκέμβριο

Η νέα τηλεοπτική μεταφορά του The Stand, του post apocalyptic μυθιστορήματος του Stephen King επιστρέφει χωρίς φραγμούς, καθώς θα είναι R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους), και με ένα σοβαρό cast ηθοποιών. Για όσους δεν γνωρίζουν, το The Stand οριακά θα λέγαμε πως είναι προφητικό αφού διηγείται μια ιστορία όπου η κοινωνία καταστρέφεται από ένα θανατηφόρο ξέσπασμα ιού γρίπης. Σας θυμίζει κάτι; 

Το τηλεοπτικό κοινό λοιπόν έχει να αναμένει σε μια σειρά φαντασίας που τελικά ίσως και να μην είναι τόσο φαντασίας αφού το σενάριό της παραλληλίζεται εύκολα με την πανδημία του κορωνοϊού που ζούμε τώρα. Το CBS All Access, ανακοίνωσε το πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά και αυτή θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου του 2020

Παρόλο που το "Stand" μεταφέρθηκε ξανά στο παρελθόν ως μίνι σειρά μάλιστα το 1994 με τον Gary Sinise (Forrest Gump, CSI:New York), αυτήν την αναβίωση σκηνοθετεί ο Josh Boone (New Mutants). Μάλιστα, επιφυλάσσει και μια ευχάριστη έκπληξη για τους fans των βιβλίων του συγγραφέα, καθώς ο ίδιος ο King έγραψε το φινάλε του σόου, το οποίο θα λαμβάνει χώρα μετά το τέλος του ομώνυμου βιβλίου. 

Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από τη σειρά:

Και μιας και αναφέραμε πως το νέο "The Stand" θα έχει ένα σοβαρό cast, σε αυτό θα πρωταγωνιστούν οι: Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård, Greg Kinnear, James Marsden, Odessa Young, Jovan Adepo, Amber Heard, Hamish Linklater, Owen Teague, Henry Zaga, Brad William Henke, Irene Bedard, Nat Wolff, Eion Bailey, Heather Graham, Katherine McNamara, Fiona Dourif, Natalie Martinez και Daniel Sunjata. 

Η πρεμιέρα του The Stand έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου μέσα από το CBS All Access και μένει να μάθουμε ποια υπηρεσία θα αναλάβει την διεθνή διανομή της.