Πρώτη ματιά στο Haunting of Bly Manor, τη συνέχεια του "Hill House" στο Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον χειμώνα
24 Αυγούστου 2020 18:49
Πρώτη ματιά στο Haunting of Bly Manor, τη συνέχεια του "Hill House" στο Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές του Netflix και του horror είδους γενικότερα είναι η συνέχεια του "The Haunting of Hill House" που έκοψε ανάσες πριν από δύο χρόνια. Η νέα ανθολογική σεζόν με τίτλο The Haunting of Bly Manor θα είναι και πάλι δια χειρός του μετρ των ταινιών τρόμου, Mike Flanagan και όπως μάθαμε θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον χειμώνα στην διασημότερη streaming υπηρεσία. 

Για να ετοιμάσει σωστά το έδαφος της έλευσής του όμως δημοσίευσε πολλά νέα στιγμιότυπα, μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό της σειράς, που δίνουν μια πρώτη ματιά στο ύφος που θα έχει το "Bly Manor". Παράλληλα αποκαλύπτει πως θα επιστρέψουν ηθοποιοί από το Hill House όπως ο Oliver Jackson-Cohen που όμως δε θα υποδυθεί τον ίδιο ρόλο. Απολαύστε τα παρακάτω: 

Το υλικό αυτό θέλει να κάνει tease από τώρα τη νέα στοιχειωμένη ιστορία που θα δούμε να ξεδιπλώνεται στις οθόνες μας, η οποία θα βασίζεται στο μυθιστόρημα "The Turn of the Screw" του Henry James, καθώς και στα "The Jolly Corner" και το "The Romance of Certain Old Ones". Ο Flanagan είπε πως η 2η σεζόν του "Haunting" θα είναι λιγότερο ένα οικογενειακό δράμα και περισσότερο ρομάντζο, όμως φυσικά ο πυρήνας είναι τα στοιχειωμένα σπίτια και άνθρωποι:

Στα θεμέλια της, η σειρά του Haunting έχει να κάνει με στοιχειωμένα μέρη και στοιχειωμένους ανθρώπους. Ο τρόπος που θα συνεργαστούν αυτά τα δύο είναι αυτή η ομοιότητα μεταξύ των Hill House και Bly. Βέβαια, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να μην επαναλάβουμε το ίδιο τροπάριο της πρώτης σεζόν. 

Το "Bly Manor" θα έχει πολλά περισσότερα φαντάσματα κρυμμένα σε όλα τα επεισόδια, οπότε οι αετομάτιδες θεατές θα εκπλαγούν με αυτά που θα δουν. Μαζί με όλα αυτά δημοσίευσε και το πρώτο poster της νέας σεζόν: 

Το The Haunting of Bly Manor θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο χειμώνα.