O Seth MacFarlane ετοιμάζει μίνι δραματική σειρά με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Ξεφεύγει από την κωμωδία ο δημιουργός του "Family Guy"
17 Αυγούστου 2020 11:40
O Seth MacFarlane ετοιμάζει μίνι δραματική σειρά με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Τον γνωρίσαμε ως τον δημιουργό του θρυλικού Family Guy και του American Dad, έκανε το κινηματογραφικό του "μπαμ" με το Ted, ενώ και στην τηλεόραση αγκάλιασε τις καρδιές των sci-fi fans με το "Orville". Αναφερόμαστε στον Seth MacFarlane που μετά το διαζύγιό του με την 20th Century Fox, μετακομίζει στην NBCUniversal με την οποία ήδη ανακοίνωσε το επομενο του project σε ένα deal που αγγίζει τα $200 εκατομμύρια.

Ο MacFarlane ετοιμάζει μια μίνι σειρά με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και συγκεκριμένα θα βασίζεται στα βιβλία, The Winds of War και War and Remembrance του βραβευμένου με Pulitzer συγγραφέα, Herman Wouk

Πρόκειται για ένα θέμα που όπως δήλωσε ο ίδιος αποτελεί από τα αγαπημένα του:

Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα πιο ενδιαφέρον project για μένα με το οποίο ξεκινώ τη νέα μου συνεργασία. Είμαι ένας από τους πιο ένθερμους fans των επικών βιβλίων του Wouk και η αφήγηση της ανθρώπινης επιμονής του, μπροστά σε μια παγκόσμια αναταραχή είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. 

Τα βιβλία διηγούνται την πάλη μιας οικογένειας για επιβίωση εν μέσω του Β' Π.Π. με τα γεγονότα να ξεκινούν έξι μήνες πριν την Γερμανική εισβολή στην Πολωνία τον Σεπτέμβριο του 1939 και ολοκληρώνονται λίγο μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ τον Δεκέμβριο του 1941.