Το νέο trailer του 'The Third Day' ξεβράζει τους Jude Law και Naomie Harris σε ένα μυστήριο νησί

Σύντομα η πρεμιέρα της νέας μίνι σειράς του HBO
10 Αυγούστου 2020 12:12
Το νέο trailer του 'The Third Day' ξεβράζει τους Jude Law και Naomie Harris σε ένα μυστήριο νησί

Μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα μίνι σειρά έρχεται στο HBO σε συμπαραγωγή με το Sky. Ο λόγος για το ψυχολογικό θρίλερ The Third Day, με τους υποψήφιους για Όσκαρ, Jude Law και Naomie Harris, το οποίο απέκτησε ένα νέο trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Το concept της σειράς αυτής, που δημιούργησαν οι Felix Barrett και Dennis Kelly του Utopia, έχει ως εξής: αποτελείται από έξι επεισόδια τα οποία χωρίζονται στις ενότητες Καλοκαίρι και Χειμώνας, το πρώτο το έχει σκηνοθετήσει ο Marc Munden σε σενάριο του Kelly και η Philippa Lowthrope το δεύτερο σε σενάριο των Kit De Waal και Dean O'Loughlin. 

Στα πρώτα τρία επεισόδια θα δούμε την ιστορία του Καλοκαιριού με τον Sam του Jude Law, ενός άνδρα που μυστηριωδώς τον "καλεί" αυτό το νησάκι στις βρετανικές ακτές. Απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο εκεί θα γνωρίσει τους νησιώτες και σαν τις Σειρήνες της Οδύσσειας, δεν μπορεί να ξεφύγει από το μέρος που ανακάλυψε. Σε αυτό οφείλονται και οι μυστικιστικές τελετές του νησιού που του ξυπνούν άσχημες μνήμες και τραύματα του παρελθόντος του. 

Ενώ, στα υπόλοιπα τρία θα δούμε την Helen της Naomie Harris, μιας γυναίκας με θέληση που έρχεται στο μυστηριώδες νησί για να βρει απαντήσεις. Αυτή η πάλη όμως θα την οδηγήσει σε ένα μονοπάτι που η φαντασία και η πραγματικότητα συγχέονται με απρόβλεπτες συνέπειες. 

To The Third Day αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 στο HBO και έπειτα στο HBO Max

Tags: