Τα θρυλικά 'Ανιμάνιακς' επιστρέφουν στο Hulu και τώρα ξέρουμε ακριβώς το πότε

Τα αδέρφια Warner σε νέες σκανταλιές
09 Αυγούστου 2020 11:27
Τα θρυλικά 'Ανιμάνιακς' επιστρέφουν στο Hulu και τώρα ξέρουμε ακριβώς το πότε

Αν ζήσατε τα 90s μπροστά από την τηλεόραση με κορνφλέικς ή με γάλα και Hemo στο χέρι τότε τα Ανιμάνιακς ήταν μια από τις σειρές που λιώνατε τα Σαββατοκύριακα. Εδώ και δύο χρόνια η αναβίωση του θεότρελου καρτούν είναι γνωστή, όμως τώρα το Hulu, που θα φιλοξενήσει τα νέα επεισόδια, ανακοίνωσε πως θα επιστρέψουν τελικά στις οθόνες μας τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, γνωρίζουμε πως η πρώτη ανανεωμένη σεζόν του Hulu θα αποτελείται από 13 επεισόδια, όπου θα δούμε να πετάγονται ξανά τα παλαβά αδέρφια Warner, οι Wakkο, Yakko και Dot για ολοκαίνουργιες σκανταλιές στα πλατό της Warner Bros. στο Hollywood. 

O Steven Spielberg, μάλιστα, επιστρέφει στο ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού ενώ και η πλειοψηφία του αρχικού voice cast θα συμμετέχει με τους Rob Paulsen, Jess Harnell και Tress MacNeille να δανείζουν τις φωνές τους στα αδέρφια Warner και την Maurice LaMarche στους ρόλους των Pinky και Brain. 

Η παραγωγή της σειράς θα γίνει σε συνεργασία με τις Amblin Television και τη Warner Brothers Animation. 

Το Animaniacs θα κάνει ντεμπούτο στο Hulu με νέα επεισόδια στις 20 Νοεμβρίου 2020, ενώ η δεύτερη ανανεωμένη του σεζόν θα προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2021. 

Tags: