Η 2η σεζόν του The Umbrella Academy είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix (BINTEO)

Θα γλιτώσουν από μια νέα Αποκάλυψη;
31 Ιουλίου 2020 10:43
Η 2η σεζόν του The Umbrella Academy είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix (BINTEO)

Η Ακαδημία της Ομπρέλας επιστρέφει και δηλώνει έτοιμη για δράση. Από σήμερα, 31 Ιουλίου η άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του The Umbrella Academy είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix, με δέκα νέα επεισόδια. Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση το Netflix μέσα από την NX σελίδα του κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με τους πρωταγωνιστές να χορεύουν σε '60s ρυθμούς, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Πριν μερικές μέρες δόθηκε κιόλας στη δημοσιότητα η εναρκτήρια σεκάνς της 2ης σεζόν που είναι χαοτική και στήνει τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, με τον πλέον εκρηκτικό τρόπο.

Ο Luther (Tom Hopper), ο Diego (David Castaneda), ο Klaus (Robert Sheehan), η Allison (Emmy Raver-Lampman), η Vanya (Ellen Page), Ben (Justin H. Min) και ο Fives (Aidan Gallagher) βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διαφορετικές χρονολογίες μεταξύ 1960 και 1963, μετά το cliffhanger φινάλε της πρώτης σεζόν. Αυτή τη φορά θα πρέπει όχι μόνο να επανενωθούν και να σταματήσουν μια νέα Αποκάλυψη που σχετίζεται με την δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ, John F. Kennedy, αλλά και να γυρίσουν πίσω στο δικό τους timeline. 

Βάλτε στη λίστα σας τη 2η σεζόν του The Umbrella Academy πατώντας εδώ.