O Giancarlo Esposito μας "ψήνει" για την 2η σεζόν του The Mandalorian και "εκείνο" το αρχαίο όπλο

Σε ρόλο-κλειδί ο Moff Gideon στη νέα σεζόν
31 Ιουλίου 2020 09:54
O Giancarlo Esposito μας "ψήνει" για την 2η σεζόν του The Mandalorian και "εκείνο" το αρχαίο όπλο

Ο Giancarlo Esposito απολαμβάνει ήδη μια υποψηφιότητα για Emmy για τον ρόλο του στο The Mandalorian -και ένα ακόμη ως Gus Fring στο Better Call Saul. Σε μια νέα του συνέντευξη που παραχώρησε στο /Film, έκανε ένα tease για τη 2η σεζόν που κέρδισε τους απανταχού Star Wars fans που θα σας ψήσει ακόμη παραπάνω για αυτά που έρχονται. 

Αναφέρθηκε στον ρόλο κλειδί που θα έχει ο Moff Gideon και το Darksaber, το αρχαίο και μοναδικό όπλο δείγμα πολιτισμού των Mandalorians, που μάθαμε πως έχει στην κατοχή του στην τελευταία σκηνή του φινάλε. Μια αποκάλυψη που σόκαρε όσους γνωρίζουν την προέλευσή του, καθώς και το πως "δένει" η σειρά με το "The Clone Wars" και το "Rebels".

Συγκεκριμένα ο Esposito είπε: 

Θα δείτε περισσότερο το Darksaber, θα δοθεί η εξήγηση του πως υπάρχει αυτό το αρχαίο όπλο στον μοντέρνο κόσμο, έναν κόσμο υπό κατάρρευση. Από που προήρθε αυτό το saber και πώς ανασύρθηκε; Είναι μια υπόθεση κλειδί για την δεύτερη σεζόν που έρχεται πολύ σύντομα. Το Darksaber είναι κλειδί για το παρελθόν του Moff Gideon, που πιθανότατα έχει να κάνει με την καταγωγή του και την επιθυμία του να επανενώσει έναν ολόκληρο πλανήτη. 

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις ο Esposito έχει μιλήσει για το πώς έχει προπονηθεί και είναι έτοιμος να το χρησιμοποιήσει στη σειρά, λέγοντας κιόλας ότι έχει καταστρέψει μερικά στο πλατό της, κάτι που ίσως να αποτελεί ένδειξη ότι θα το δούμε εν δράσει. 

Σίγουρα οι Mandalorians και η ιστορία του Mandalor θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην επερχόμενη σεζόν, καθώς η Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) θα υποδυθεί την live-action βερσιόν της Bo-Katan, μια Μανταλοριανή πολεμίστρια που γνωρίσαμε στα Clone Wars και Rebels. 

Το The Mandalorian θα επιστρέψει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Disney+