Η Millie Bobby Brown σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί στο "The Girls I've Been" του Netflix

Η σταρ του Stranger Things αναζητά προκλήσεις στην καριέρα της
31 Ιουλίου 2020 08:55
Η Millie Bobby Brown σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί στο "The Girls I've Been" του Netflix

H Millie Bobby Brown μπορεί να την γνωρίσαμε ως τη νεαρή σταρ του Stranger Things αλλά φαίνεται πως δεν θέλει να μείνει στη συνείδηση του κοινού ως "Eleven". Η 16χρονη ηθοποιός υπέγραψε και επίσημα για να παίξει στο "The Girls I've Been" όπου θα υποδυθεί τον ρόλο μιας bisexual απατεώνισσας ονόματι Nora O'Malley, η οποία είναι κόρη μίας διάσημης απατεώνισσας που έμαθε από αυτήν την τέχνη. 

Μια μέρα η Nora πηγαίνει στην τράπεζα με το πρώην αγόρι και την νυν -κρυφή όμως- φίλη της, καταλήγουν αιχμάλωτοι από δύο ληστές, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη την τέχνη της πειθούς και της απάτης για να ξεφύγουν από την κατάσταση. 

Στην παραγωγή της ταινίας βρίσκουμε την Bobby Brown μαζί με τον Jason Bateman του Ozark και το σενάριό της βασίζεται στο ομώνυμο YA μυθιστόρημα της Tess Sharpe.

Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός που σαφώς θα επιστρέψει για την 4η σεζόν του Stranger Things -κάποια στιγμή μέσα στο 2021- θα τη δούμε σύντομα στο Enola Holmes, μαζί με τους Henry Cavill, Sam Claflin και Helena Bonham Carter