Γνωριστείτε με την prequel σειρά της "Φωλιάς του Κούκου" που έρχεται στο Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Ratched με την Sarah Paulson και τον δημιουργό του American Horror Story
30 Ιουλίου 2020 11:57
Γνωριστείτε με την prequel σειρά της "Φωλιάς του Κούκου" που έρχεται στο Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την πρώτη μάς ματιά στο επερχόμενο νέο τηλεοπτικό σόου του Ryan Murphy, δημιουργού των American Horror Story και Hollywood, έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix μέσα από πολλά στιγμιότυπα. Το Ratched, όπως ονομάζεται, αποτελεί prequel των γεγονότων του οσκαρικού One Flew Over the Cuckoo's Nest (Στη Φωλιά του Κούκου, 1975) του Milos Forman, όπου θα δούμε τη νοσοκόμα Mildred Ratched περίπου μια δεκαετία πριν κάνει την λοβοτομή στον Jack Nicholson και περάσει στην ιστορία ως έναν από τους καλύτερους villains του σινεμά. 

Τότε την υποδύθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ, Louise Fletcher, όμως τώρα θα την ενσαρκώσει η "μούσα" του Murphy, Sarah Paulson. Φαίνεται πως το νέο σόου του έχει λίγη από την αλλόκοτη, άβολη αύρα του "American Horror Story" και τη λάμψη του πρόσφατου "Hollywood", καθώς όπως δηλώνει ο Murphy "θα δούμε τη σταδιακή δημιουργία ενός τέρατος όπως αυτού της Ratched" καθώς ξεκινάει να βρει η ίδια δουλειά σε μια ψυχιατρική κλινική. 

Φυσικά, σειρά του Murphy χωρίς ένα ανσάμπλ καστ με μεγάλα ονόματα δεν γίνεται για αυτό και έχουν επιστρατευτεί οι: Cynthia Nixon (Sex and the City), Sharon Stone (Basic Instinct), Vincent D'Onofrio (Daredevil), Corey Stoll (House of Cards), Charlie Carver και Amanda Plummer, μαζί με τους Judy Davis, Liz Femi, Sophie Okonedo, Finn Wittrock και Jon Briones. 

Απολαύστε τα πρώτα στιγμιότυπα της σειράς παρακάτω: 

To Ratched θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 αποκλειστικά στο Netflix.