Ένα αρχαίο μυστικό κρύβεται σε αυτή τη σκηνή του Lovecraft Country (BINTEO)

Λαβκραφτιανοί εφιάλτες θα μας ζώσουν στις 16 Αυγούστου
28 Ιουλίου 2020 20:06
Ένα αρχαίο μυστικό κρύβεται σε αυτή τη σκηνή του Lovecraft Country (BINTEO)

Μετά την πρώτη ματιά στο Lovecraft Country, εν μέσω της Comic-Con At Home, το HBO δεν δίστασε να δώσει και ένα ειδικό sneak peek βίντεο στην άκρως αναμενόμενη σειρά τρόμου σε παραγωγή των J.J. Abrams, Jordan Peele και Misha Green. Το πρωταγωνιστικό τρίο των Atticus, του πατέρα του, Montrose, και της κοπέλας του, Leti, φαίνεται να εισβάλλει σε ένα παλιό μουσείο αναζητώντας κάτι πολύ σημαντικό, αλλά σύντομα ανακαλύπτουν πως το δωμάτιο αυτό και το άγαλμα μπροστά τους κρύβει κάτι. 

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω. 

Η σειρά πλαισιώνεται και με ένα λαμπρό cast ηθοποιών, όπως τον Jonathan Majors που πρόσφατα είδαμε στο Da 5 Bloods του Spike Lee και τον Michael Kenneth Williams που γνωρίσαμε μέσα από τα The Wire και Boardwalk Empire. Επίσης, παίζουν οι εξής: Jurnee Smollet, Aunjanue Ellis, Abbey Lee, Jada Harris, Wunmi Mosaku, Courtney B. Vance, Jamie Chung, Jamie Neumann, Jordan Patrick Smith, και Tony Goldwyn

Το Lovecraft Country θα αποτελείται από 10 επεισόδια και το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου στο HBO και αμέσως μετά στο HBO Max.