Δείτε την πρώτη σκηνή από τη 5η σεζόν του Rick and Morty (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι όμως όπως νομίζετε
28 Ιουλίου 2020 13:53
Δείτε την πρώτη σκηνή από τη 5η σεζόν του Rick and Morty (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον περασμένο Μάιο σας είχαμε ενημερώσει πως το γράψιμο της 5ης σεζόν του Rick and Morty είχε σχεδόν ολοκληρωθεί και πως η παραγωγή σκέφτεται ιδιαίτερους τρόπους για να την κυκλοφορήσει, όπως μηνιαία επεισόδια. Στο πλαίσιο της Comic-Con At Home, ο Dan Harmon ανακοίνωσε πως πλέον ολοκληρώθηκαν τα σενάρια όλων των επεισοδίων της 5ης σεζόν και, πως παρά το ότι οι σεναριογράφοι δουλεύανε από τα σπίτια τους λόγω της πανδημίας, έχουν ήδη ξεκινήσει να γράφουν για την 6η σεζόν

Μάλιστα, έκανε και ένα πολύ ενδιαφέρον tease αποκαλύπτοντας πως εάν το R&M έκανε crossover με κάποια άλλη σειρά αυτή θα ήταν το Bojack Horseman του Netflix. 

Σα να μην έφτανε αυτό ο συνδημιουργός της σειράς, έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά στη 5η σεζόν με ένα rough animation κλιπάκι, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά μια ολόκληρη νέα σκηνή, απλώς χωρίς ολοκληρωμένα τα σκίτσα και τα εφέ της. 

Σε αυτή ο Morty προσπαθεί να τον βοηθήσει να επιβιώσει την ώρα που ο Rick κοντεύει να πεθάνει και να δραπετεύσουν και πάλι μαζί από αυτή την διάσταση. Τα καταφέρνουν και όταν φτάνουν στη Γη και πέφτουν στον ωκεανό, ο Rick (Justin Roiland) αρχίζει να πανικοβάλλεται γιατί αποκαλύπτεται ότι έκλεισε συμφωνία με κάποιον που κυριεύει τους ωκεανούς και είναι ο...νέμεσίς του, τον οποίο μάλιστα τη φωνή δανείζει ο Dan Harmon. Απολαύστε τη σκηνή παρακάτω.

Το πότε θα προβληθεί η 5η σεζόν του Rick & Morty είναι ακόμη άγνωστο. Από τα 70 νέα επεισόδια που παρήγγειλε το Adult Swim το 2018, πλέον, μένουν 60 ακόμη, μιας και η 4η σεζόν περιλάμβανε 10 επεισόδια.