Δείτε μια ξεκαρδιστική σκηνή από το Star Trek: Lower Decks (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πάει εκεί όπου σπάνια έχει πάει ποτέ κανείς στις 6 Αυγούστου
28 Ιουλίου 2020 07:55
Δείτε μια ξεκαρδιστική σκηνή από το Star Trek: Lower Decks (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την πρεμιέρα του Star Trek: Lower Decks να κοντεύει και εν μέσω της Comic-Con At Home, δόθηκε στη δημοσιότητα μια ολόκληρη σκηνή από την πρώτη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων του franchise. 

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μεταφερόμαστε στο U.S.S. Cerritos, όπου με μια κλασική "Captain's Log" αφήγηση μαθαίνουμε πως το πλήρωμα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το λεγόμενο "Second Contact". Πρόκειται για την παρωδία του "First Contact" όπου το Starfleet προσεγγίζει έναν πολιτισμό ή έναν πλανήτη ώστε να κάνουν την πρώτη επαφή σαν μια βασική γνωριμία και είναι μια δύσκολη διπλωματική διαδικασία.

Μόνο που ο Ensing Brad Boimler (Jack Quaid) που αφηγείται τόση ώρα το υποτιθέμενο Captain's Log, ξεκαθαρίζει πως η Δεύτερη Επαφή είναι το ίδιο σημαντική "καθώς υπογράφουμε όλη την χαρτούρα, πρέπει να σιγουρέψουμε πως γράφουμε σωστά το όνομα του πλανήτη και να μάθουμε όλα τα καλά μέρη για φαγητό" με την Ensign Beckett Mariner να τον διακόπτει ξαφνικά και να ακολουθεί η απόλυτη καζούρα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σκηνή και αρκετά νέα στιγμιότυπα από τα πρώτα 4 επεισόδια:

To Star Trek: Lower Decks θα πάει εκεί όπου σπανίως κανένας δεν έχει πάει στις 6 Αυγούστου μέσα από το CBS All Access