Η ένταση κλιμακώνεται στο teaser trailer της 2ης σεζόν του “For All Mankind”

"Μετά από αυτό το βήμα, δεν υπάρχει γυρισμός."
27 Ιουλίου 2020 10:54
Η ένταση κλιμακώνεται στο teaser trailer της 2ης σεζόν του “For All Mankind”

Το Apple TV+ έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του ComicCon@Home το πρώτο trailer για την 2η σεζόν του εναλλακτικού ιστορικού δράματος “For All Mankind”. Το σόου που αναπτύχθηκε από τον showrunner των Battlestar Galactica και Outlander, Ronald D. Moore, επιστρέφει με νέα γεγονότα που υπόσχονται να σας καθηλώσουν, για ακόμη μια φορά.

Ο 1ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στο Apple TV + τον περασμένο Νοέμβριο, τελειώνοντας με πολλές τραγωδίες και εντάσεις και όπως αποκαλύπτει το teaser τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα αμέσως μετά. Συγκεκριμένα, δείχνει ότι η σύγκρουση με τη Σοβιετική Ένωση κλιμακώνεται καθώς οι δύο χώρες αρχίζουν να ενισχύουν τις σεληνιακές βάσεις τους και προετοιμάζονται να πολεμήσουν για την υπεροχή της Σελήνης.

Στο cast της επερχόμενης σεζόν θα δούμε τους: Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Wrenn Schmidt, Sonya Walger, και Krys Marshall.

Πριν το lockdown της πανδημίας είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα των οκτώ από τα δέκα επεισόδια της νέας σεζόν και όπως αποκάλυψε ο Moore, ήδη δουλεύουν πάνω στα σχέδια τους για την 3η σεζόν του σόου. 

Η 2η σεζόν του For All Mankind θα έρθει κάποια στιγμή μελλοντικά μέσα από τη συχνότητα του Apple TV+. Δείτε το teaser trailer παρακάτω.