Στο trailer της σειράς "The Fugitive" κοντράρονται οι Kiefer Sutherland και Boyd Holbrook

Πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου στην streaming υπηρεσία "Quibi"
26 Ιουλίου 2020 14:14
Στο trailer της σειράς "The Fugitive" κοντράρονται οι Kiefer Sutherland και Boyd Holbrook

Το νεοσύστατο Quibi θέλει να ενισχύσει το όνομά του και μια από τις παραγωγές που βασίζεται είναι η τηλεοπτική μεταφορά του "Φυγά". Στη νέα τηλεοπτική σειρά δράσης πρωταγωνιστεί ο Kiefer Sutherland (24, Designated Survivor) και ο Boyd Holbrook που γνωρίσαμε μέσα από το Narcos και το Logan, την οποία υπογράφει ο παραγωγός του Prison Break, Nick Santora και φυσικά, εν μέσω της Comic-Con At Home δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer. 

Η μοντέρνα αναβίωση του "The Fugitive" θέλει τον Sutherland στο ρόλο του Detective Clay Boyce, ο οποίος θα κυνηγήσει ανελέητα τον Mike Ferro του Holbrook, έναν πρώην κατάδικο που μόλις βγήκε από τη φυλακή και θέλει να ορθοποδήσει ξανά, όμως τον εμπλέκουν σε μια τρομοκρατικη επίθεση στο μετρό του Los Angeles. 

Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Natalie Martinez, Tiya Sircar, Brian Geraghty, Genesis Rodriguez, Glenn Howerton, Daniel David Stewart και Keilani Arellanes, σε σκηνοθεσία του Stephen Hopkins

Αξίζει να σημειωθεί πως θα αποτελείται από 10 μικρού μήκους επεισόδια, καθώς το Quibi είναι μια αποκλειστικά για φορητές συσκευές streaming πλατφόρμα, που επιτρέπει την θέαση του περιεχομένου του και σε portrait mode. 

To The Fugitive θα ξεκινήσει το κυνήγι στις 3 Αυγούστου αποκλειστικά στο Quibi.