Βρέθηκε νεκρή η πρωταγωνίστρια του Glee, Naya Rivera

Πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή της
14 Ιουλίου 2020 12:49
Βρέθηκε νεκρή η πρωταγωνίστρια του Glee, Naya Rivera

Η ηθοποιός Naya Rivera, πρωταγωνίστρια της σειράς Glee, βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 33 ετών, έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή της, όταν και πήγε για βαρκάδα με τον γιο της στις 8 Ιουλίου. Εδώ και μέρες οι αρχές είκαζαν πως η Rivera είχε πνιγεί στην προσπάθειά της να σώσει τον 4χρονο γιο της. Το παιδί βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη μερικές ώρες μετά την εξαφάνιση της ηθοποιού, λέγοντας στους διασώστες πως είχε πάει με την μητέρα του για κολύμπι, η οποία δεν κατάφερε να ανέβει ξανά στη βάρκα. 

Δυστυχώς, αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα όταν μετά από αρκετές προσπάθειες διάσωσης, εν μέσω αντίξοων συνθηκών, το πτώμα της βρέθηκε στη λίμνη Piru. Ο σερίφης της Ventura County, Bill Ayub, ανέφερε πως η Rivera "κατάφερε να βρει τόση ενέργεια ώστε να ανεβάσει τον γιο της πάνω στη βάρκα, αλλά όχι αρκετή για να σώσει και τον εαυτό της."

Οι συνάδελφοι της όπως η Jane Lynch, που υποδύθηκε την Coach Sue Sylvester, αποχαιρέτησε την 33χρονη ηθοποιό στο Twitter: 

Διάφορα μέλη του cast της διάσημης μιουζικαλ σειράς που λατρεύτηκε παγκοσμίως, συγκεντρώθηκαν μπροστά στις ακτές της λίμνης για να αποτίσουν φόρο τιμής στην αδικοχαμένη συνάδελφό τους. Το σπαρακτικό στιγμιότυπο κατέγραψε ο φακός της κάμερας του ABC 7: 

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια, το cast του Glee έζησε την πρώτη του τραγωδία, όταν εντοπίστηκε νεκρός ο Cory Monteith ύστερα από υπερβολική δόση. 

Tags: