Το πρώτο trailer του Star Trek: Lower Decks είναι η γερή δόση χιούμορ για όλους τους "Trekkies"

Γνωρίστε τη νέα animated σειρά του σύμπαντος
13 Ιουλίου 2020 10:43
Το πρώτο trailer του Star Trek: Lower Decks είναι η γερή δόση χιούμορ για όλους τους "Trekkies"

Εδώ και καιρό δεν είχαμε δει ένα trailer για την επερχόμενη πρώτη animated σειρά για ενήλικες στο σύμπαν του Star Trek, παρά μόνο φωτογραφικό υλικό. Τώρα, το CBS έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Star Trek: Lower Decks, το οποίο φαντάζει σαν τη κατάλληλη γερή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού του σύμπαντος που δημιούργησε ο Gene Roddenberry, που οι "Trekkies" χρειάζονταν. 

Με τον Mike McMahan να φέρει την υπογραφή του στο σόου κινουμένων σχεδίων δεν αποτελεί έκπληξη ότι τόσο το ύφος του όσο και το σκίτσο να θυμίζουν έντονα το Rick & Morty, καθώς εκεί εργαζόταν ως σεναριογράφος. Για αυτό και θα επιβιβαστούμε στο U.S.S. Cerritos, ένα από τα λιγότερο σημαντικά διαστημόπλοια του Starfleet και θα δούμε πώς είναι η καθημερινότητα ένας απλού υπαξιωματικού στα κατώτερα καταστρώματα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Επίσης το voice cast θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω με τους:  Jack Quaid (Ens. Boimler), Fred Tatasciore (Lt. Shaxs), Eugene Cordero (Ens. Rutherford), Dawnn Lewis (Capt. Freeman), Jessica McKenna (Ens. Barnes), Τawny Newsome (Ens. Mariner), Gillian Vigman (Dr. T’Ana). 

Οι ατάκες για το lore, τα παράδοξα του διαστήματος, την καθημερινότητα στο USS Cerritos, την τετράγωνη λογική του Αστροστόλου δίνουν και παίρνουν στο απολαυστικό trailer παρακάτω.

Το Star Trek: Lower Decks αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 και έπειτα να προβάλλει ένα νέο επεισόδιο κάθε Πέμπτη στην υπηρεσία CBS All Access