Το Stargirl μετακομίζει στο CW για τη 2η σεζόν

Συνεχίζονται οι περιπέτειες της διάσημης ηρωίδας
08 Ιουλίου 2020 11:29
Το Stargirl μετακομίζει στο CW για τη 2η σεζόν

Το Stargirl της DC που προβάλλεται μέσα από το DC Universe θα επιστρέψει για 2η σεζόν. Όπως έγινε γνωστό, το σόου είχε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και παράλληλα με αυτό, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο θα γίνει η νέα τηλεοπτική στέγη για τη σειρά, αρχής γενομένης από την επόμενη σεζόν. Επίσης, μετά την προβολή τους στο δίκτυο του CW, θα γίνονται διαθέσιμα την επόμενη μέρα μέσω streaming από την εφαρμογή του CW και το CW Seed. 

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι το Stargirl θα «μετατραπεί» σε μια πρωτότυπη σειρά του CW, αφού η πρώτη σεζόν προβάλλονταν πρώτα στην συνδρομητική υπηρεσία DC Universe και λίγες ώρες αργότερα έκανε το ντεμπούτο της στο αμερικανικό δίκτυο. Αυτό θα αλλάξει και πλέον τα νέα επεισόδια δε θα έρχονται στο DC Universe, αλλά αντ’ αυτού θα πηγαίνουν απευθείας και μόνο στο CW.

Το Stargirl μάς λέει την ιστορία της Courtney Whitmore, την οποία υποδύεται η Brec Bassinger που εντάχθηκε στο Justice Society of America και μαζί με την ομάδα της βάζουν τα δυνατά τους για να σταματήσουν κακούς του παρελθόντος. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Luke Wilson, Amy Smart, Yvette Monreal, Anjelika Washington, Cameron Gellman, Trae Romano και Jake Austin Walker.