Αποκαλύφθηκε η πρεμιέρα του Lovecraft Country στο HBO (ΕΙΚΟΝΑ)

Με μια νέα αφίσα
03 Ιουλίου 2020 10:46
Αποκαλύφθηκε η πρεμιέρα του Lovecraft Country στο HBO (ΕΙΚΟΝΑ)

Μια από τις πιο αναμενόμενες horror σειρές της τηλεόρασης είναι το Lovecraft Country, στο οποίο εκτελεστικοί παραγωγοί είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των Get Out και Us, Jordan Peele και ο J.J. Abrams. Τώρα, το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς μαζί με μια νέα αρκετά...creepy και βίντατζ αφίσα που παραπέμπει σε ταινίες τρόμου του '80 και μας καλωσορίζει στην χώρα του Lovecraft με την λεζάντα "Προσέχετε τι ψάχνετε". 

Η πρεμιέρα του Lovecraft Country θα γίνει την Κυριακή 16 Αυγούστου στο HBO και αμέσως μετά την προβολή θα γίνει διαθέσιμο για streaming στην υπηρεσία HBO Max. Το ίδιο θα συμβαίνει και για όλα τα 10 συνολικά επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα. 

Το σενάριο της σειράς βασίζεται στο best-seller μυθιστόρημα του Matt Ruff. Πρωταγωνιστεί ο Atticus Freeman, η φίλη του, Letitia, και ο θείος του George σε ένα ταξίδι αναζήτησης για τον χαμένο πατέρα του, από τη μια άκρη της Αμερικής στην άλλη, τη δεκαετία του '50. Σύντομα το ταξίδι τους θα μετατραπεί σε εφιάλτης αφού θα πρέπει να επιβιώσουν και να ξεπεράσουν τα εμπόδια του ρατσισμού και των τεράτων βγαλμένων από το μυαλό του H.P. Lovecraft. 

Μάλιστα, η σειρά πλαισιώνεται και με ένα λαμπρό cast ηθοποιών, όπως τον Majors που πρόσφατα είδαμε στο Da 5 Bloods του Spike Lee και τον Michael Kenneth Williams που γνωρίσαμε μέσα από τα The Wire και Boardwalk Empire. Επίσης, παίζουν οι εξής: Jurnee Smollet, Aunjanue Ellis, Abbey Lee, Jada Harris, Wunmi Mosaku, Courtney B. Vance, Jamie Chung, Jamie Neumann, Jordan Patrick Smith, και Tony Goldwyn.