Το μεγάλο μυστήριο του Space Force δεν το ξέρει ούτε η ίδια η Lisa Kudrow

Γιατί πήγε φυλακή τελικά;
01 Ιουλίου 2020 09:16
Το μεγάλο μυστήριο του Space Force δεν το ξέρει ούτε η ίδια η Lisa Kudrow

Μια από τις μεγάλες και πολυδιαφημισμένες σειρές του Netflix ήταν το Space Force που έκανε πρεμιέρα στην υπηρεσία πριν από ένα μήνα, χωρίς όμως να κάνει τον ανάλογο πάταγο για το hype που κουβαλούσε. Ιδιαίτερα εάν αναλογιστούμε ότι αποτελεί "παιδί" του δημιουργού του The Office, Greg Daniels, με τον Steve Carell στον κεντρικό ρόλο. 

Οι κριτικές ήταν γενικότερα από χλιαρές έως κακές (την δική μας άποψη μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ) και τα παράπονα σε αρκετούς τομείς. Ένα από αυτά ήταν γιατί ο λόγος πίσω από την φυλάκιση της Lisa Kudrow, η οποία υποδύεται την γυναίκα του Mark Naird (Carell), παρέμεινε κρυφός και δημιουργεί τόσο μεγάλο ντόρο. Φαίνεται πως το μεγάλο μυστήριο του Space Force δεν το γνωρίζει ούτε η ίδια η Kudrow. 

Μιλώντας στο Actors on Actors του Variety μαζί με το "Φιλαράκι" της Jennifer Aniston, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της από τη σειρά του Netflix:

Ναι έκανα τζίβες τα μαλλιά μου, δεν ήταν περούκα αυτό που είδατε. Βέβαια, αναρωτιέμαι "τώρα για ποιον λόγο είναι στη φυλακή; Θεωρώ πως δεν ήθελαν να δεσμευτούν και να πουν ακριβώς τον λόγο. Έχει πλάκα να πειράζουν έτσι τους θεατές, ίσως. 

Καθόλη τη διάρκεια των 10 επεισοδίων της σειράς, δίνονται μερικά στοιχεία γύρω από το γεγονός της φυλάκισής της, όπως το ότι το έγκλημα που διέπραξε ήταν τόσο σοβαρό που θα εκτίσει ποινή 40-60 χρόνια. Η πλοκή πάντα πάει γύρω-γύρω χωρίς ποτέ να δίνεται ο ακριβής λόγος. 

Με την παρθενική σεζόν του Space Force να κλείνει με cliffhanger, ίσως αυτά να απαντηθούν στη 2η σεζόν στην οποία ήδη ο Greg Daniels έχει αρκετές ιδέες, χωρίς όμως ακόμη να έχει πάρει το "πράσινο φως" από το Netflix.